≫ 

Poršeova mašina ispred Pionira i seksi plavuša na zadnjem sedištu: Uhvatili smo odlazak Dončića posle meča sa Zvezdom (VIDEO)

Mladog asa Reala čekao automobil na parkingu Pionira po završetku meča sa crveno-belima

  • 7

Luka Dončić se nije proslavio u Pioniru u duelu protiv Zvezde, za koju inače navija od malih nogu. Postigao je tri poena i imao dve asistencije. Preskromno za momka koji je prethodnih nekoliko utakmica bio lider Reala i najbolji igrač kluba, koji je rešavao utakmce u ključnim momentima.

 

>>> Znam da je Zvezdaš: Jović objasnio svoj fer-plej potez prema povređenom košarkašu Reala (FOTO)

 

>>> Delije su na poseban način ispratile Dončića sa terena! (VIDEO)

 

Njegovom slabijem učinku kumovala je i povreda koju je dobio u drugom poluvremenu, kada je nategao tetivu noge posle jednog proklizavanja i posle toga se nije vraćao na parket.

 

Novinari nisu bili u mogućnosti da od Dončića dobiju izjavu posle meča, jer su mu čelnici Reala zabranili da daje izjave, a to im je omogućeno jer još nije punoletan.

 

Ipak, po izlasku iz Pionira, naša kamera je uspela da uhvati trenutak kada odlazi iz hale i to na nesvakidašnji način kada su gostujući igrači u pitanju. Naime, umesto autobusa gde svi zajedno odlaze, Dončića je čekao Poršeov džip ljubljanskih tablica. On je ušao na zadnje sedište, a tamo mu se pridružila i jedna plavuša, koja je ušla nakon što je stavila stvari u prtljag, posle čega je džip otišao sa parkinga Pionira.

 

 

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA