IGRICA KOJU SVI IGRAJU: Za njom su POLUDELI SVI, a kada je instalirate, sigurno ćete i vi! (VIDEO)

Kako pišu kritičari, ovo je jedna od onih igara koje "prekidaju veze i prijateljstva i uništavaju živote", a mnogi je upoređuju sa kultnim Tetrisom

  • 3

Gram Games, kompanija iz Turske, poslednjih 23.000 evra uložila je u video-igru "1010!" koja je postala planetarni hit. Pomenuta kompanija bila je pred zatvaranjem, ali ju je ovaj potez izvukao.

ZBOGOM DRUŠTVENOM ŽIVOTU: Izašao je Fallout 4!

1010! je pre svega postala popularna u Aziji, a potom i u ostatku sveta. Ona će vas zaraziti nakon samo nekoliko minuta igranja.

Kako pišu kritičari, ovo je jedna od onih igara koje "prekidaju veze i prijateljstva i uništavaju živote", a mnogi je upoređuju sa kultnim Tetrisom.

Pravila su krajnje jednostavna - popunjavajte prazna polja blokovima, ali oblici se moraju slagati kako bi popunili red ili kolonu, baš kao u Tetrisu. Svaki put kada popunite jednu liniju ona nestaje i dobija se novi prostor za igranje. Više stvorenog slobodnog prostora znači više osvojenih bodova.

1010! nema kraja, a moguće je takmičiti se i sa prijateljima. Potpuno je besplatna i za Android je možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA