Održan prvi HYCU samit na Bledu. Evo kako je proteklo okupljanje predstavnika firme koja se bavi zaštitom podataka Google i Nutanix korisnika (VIDEO)

Prvi svetski HYCU samit okupio je lidere u oblasti zaštite podataka i učesnike iz 13 zemalja. Pogledajte više o tome u videu

  • 0

HYCU je jedna od vodećih softverskih kompanija koja se bavi zaštitom podataka nekih od najvećih poslovnih sistema, kao što su Google i Nutanix.

Za nepunih 18 meseci postojanja na tržištu, HYCU rešenja rasprostranjena su u više od 45 zemalja širom sveta.

Prvi globalni HYCU samit na Bledu, u Sloveniji okupio je zaposlene iz svih krajeva sveta i neke od ključnih partnera poput Nutanix, Lenovo, Exagrid i drugih kompanija lidera. 

Učesnici iz 13 zemalja, uključujući  Srbiju, Bosnu, SAD, Francusku, Nemačku i Indiju imali su priliku da razmene utiske i dosadašnja radna iskustva u ovoj firmi, bliže se upoznaju sa partnerima i čuju predavanja nekih od vodećih stručnjaka oblasti zaštite podataka, kao što su David Jones, Kevin Powers i drugi.

Na samitu su bili predstavnici kompanije Nutanix, jedne od vodećih svetskih firmi u oblasti cloud rešenja, čija se trenutna vrednost na tržištu procenjuje na 10 milijardi dolara.

Partnerstvo sa ovom firmom je veoma značajno za HYCU, koji je predestavio prvi na svetu proizvod koji služi za zaštitu podataka korisnika Nutanix firme.

- HYCU je naš strateški partneru sa kojim smo u velikoj meri investirali u integraciju proizvoda. Veoma smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom i nadamo se  novim uspesima u narednoj godini - izjavio je Jay Chitnis,  direktor za strateška partnerstva firme Nutanix

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA