"Apple" uvodi velike novine: U telefone "dovodi" časopise, video-igre, svoj TV program, pametnu platnu karticu...

Novitet, Apple Card „živi“ u aplikaciji Wallet App i može da vodi računa o limitima i planiranju plaćanja

  • 2

Korisnicima „Apple“ uređaja, zahvaljujući servisima „Apple news plus“, „Apple card“, „Arkejd“, „Apple TV kanali“ biće dostupno više od 300 magazina, neverovatna pametna platna kartica, stotine hiljada video-igara, željeni televizijski program. Ipak, naviše nade tehnološki gigant polaže u „Epl TV plus“, servis koji je okupio najkreativnije autore TV programa od Opre Vinfri, preko Dženifer Aniston i Ris Viderspun, do popularnih kantautora koji će otkriti svoje životne priče.

Tehnološki gigant „Apple“ predstavio je skup servisa koji će promeniti sve(t). Želja u kompaniji je bila da svojim korisnicima u jednom paketu približe modu, zabavu, vesti i politiku, priče o zdravlju, putovanjima, hrani...„ Apple news je mesto gde stižu vesti, ali isključivo od proverenih izvora. Pet milijardi pročitanih tekstova čini Epl njuz aplikaciju broj jedan u svojoj kategoriji“, objašnjava Kuk.

- Magazine dovodimo u našu ponudu u okviru servisa Apple News + - najavio je Kuk istakavši da će korisnici tu moći da pronađu sve iz trafika – od priča o modi, sportu, sjajnih intervjua, vesti iz oblasti nauke... Da bi došli do toga korisnici samo treba da dodirnu ekran.  Ova mogućnost biće dostupna u SAD i Kanadi, a stiže i u Evropu – najpre Veliku Britaniju.

Gotovina odavno nije interesantna za korisnike Apple Pay. Novitet, Apple Card „živi“ u aplikaciji Wallet App i može da vodi računa o limitima i planiranju plaćanja. U SAD stiže tokom leta.

Novine u Apple, Foto: Pixabay.com

„Apple“ nije zaboravio ni ljubitelje video-igara. Za njih je brižljivo pripreman servis sa 300.000 igara – Epl arkejd namenjen je „mobilnim telefonima, desktop računarima, celoj dnevnoj sobi“.

Kada je u pitanju TV ponuda, američki tehnološki gigant spremio je pravu poslasticu. Servis Apple TV kanali pruža mogućnost plaćanja samo onog TV sadržaja koji korisnik želi, sve je u jednoj aplikaciji, onlajn ili ne, tu je sadrža po zahtevu, reklama nema, a pretplata važi za celu porodicu.

Međutim, to nije sve što su u „Apple“ smislili kada je reč o televiziji. Da bi svet bio bolje mesto, kaže Kuk, osmislili smo mesto za najbolje priče – Epl TV plus (Apple TV +).

Biće tu svega počev od dokumentaraca, preko komedija, do dečjeg programa. Ris Viderspun i Dženifer Aniston vodiće gledaoce kroz The Morning Show, Džejson Momoa i Alfri Vudard igraće u uzbudljivoj seriji...

Epl TV plus stiže na jesen, svi sadržaji moći će da se gledaju onlajn ili da se daunlouduju, servis će biti dostupan u više od 100 zemalja. „Apple“ platformi pridružila se i Opra Vinfri.

Iako niko nije verovao da će predstavljanje proteći bez ijednog novog aparata, „Apple“ je iznenadio ljubitelje noviteta i ovog puta preskočio nove „igračke za odrasle“.

(Telegraf.rs/Apple.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA