ELEGANTAN I PRISTUPAČAN VIŠENAMENSKI UREĐAJ: Canon PIXMA MG2450 (VIDEO)

Kompaktni višenamenski uređaj za jednostavno štampanje, skeniranje i kopiranje kod kuće. Novi model Canon printera možete kupiti u Neptun maloprodajnom lancu

  • 0

Idealan je za svakodnevno štampanje, skeniranje i kopiranje. Ovaj brzi višenamenski uređaj koristi Fine sistem kertridža za fotografije i dokumente visokog kvaliteta. Njegov kompaktni i elegantni dizajn zauzima manje mesta i omogućava veoma jednostavno ubacivanje papira i zamenu kertridža.

Fine sistem kertridža sa kapljicama mastila minimalne veličine 2 pl i rezolucija štampe do 4.800 tpi daju odlične nivoe detalja. Uz brzinu štampanja od 8 slika A4 formata u minuti crno-belo i 4 slike u minuti u boji, skoro da nema čekanja na štampanje dokumenata.

Takođe, XL FINE kertridži daju značajno veći broj stranica i duže periode između njihovih zamena što je idealno rešenje ukoliko često štampate. Mogu da pruže uštedu do čak  30 odsto po stranici u poređenju sa standardnim ekvivalentima.

My Image Garden je sveobuhvatni softver koji otvara vrata potpunog PIXMA doživljaja uz rešenja za organizovanje i štampanje fotografija, skeniranje i pristupanje uslugama na mreži. Napredne funkcije poput prepoznavanja lica olakšavaju pretraživanje svih fotografija na računaru i njihovo korišćenje za kreiranje primamljivih novih kombinacija za štampanje.

Funkcija Auto Clip dodatne komponente Easy-WebPrint EX za Internet Explorer olakšava štampanje samo željenih materijala sa veba. Takođe možete da isecate izabrane informacije sa više veb stranica, kako biste ih odštampali na jednom listu ili sačuvali u obliku PDF datoteke.

Creative Park Premium je funkcija na mreži koja vam omogućava preuzimanje fotografija, ilustracija i rukotvorina međunarodno priznatih fotografa i umetnika, kao i njihovo štampanje. Možete kreirati profesionalne čestitke, kalendare ili neverovatne 3D rukotvorine od papira.

Uređaj se posle određenog vremena neaktivnosti automatski isključuje što vam donosi uštedu u korišćenju energije. Takođe poseduje i automatsko uključivanje čim počnete da štampate nešto.

Za detaljnije karakteristike ovog uređaja posetite sajt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA