≫ 

Zaboravite na aplikaciju koja vas čini starijim, jer će ova od vas napraviti pravo umetničko delo

I najbolje od svega, bezbedna je

  • 3
IBM AI Watson Foto: IBM

Novi projekat AI Portraits koji nam donosi IBM Watsson može da uhvati vašu srž u umetničkom stilu nekih od najvećih umetnika na svetu.

Za ovo je zaslužna veštačka inteligencija koja od nule kreće da ponovo gradi vaše lice - što je mnogo impresivnije od starih trikova koje korist emnoge druge aplikacije koje u osnovi samo modifikuju vašu aplikaciju da izgleda kao slika.

Ovaj alat koristi bazu podataka sa preko 45.000 legendarnih portreta.

Veštačka inteligencija potom odlučuje koji će stil koristiti na osnovu specifičnog portreta koji aploudujete i potom kreće da iznova gradi vaš portret.

IBM AI Watson Foto: IBM

Različite fotografije će doneti različite rezultate u smislu stila koji se koristi, tako da je najbolje da aploudujete nekoliko svojih slika.

Tvorci alata napominju da se sve slike koje podignete automatski brišu nakon što se iskoriste za generisanje portreta, tako da korisnici nemaju previše prostora za brigu, kao što je to bio slučaj sa FaceApp aplikacijom koja je čuvala fotografije korisnika i nakon što ih je iskoristila da ih učini starijim.

Ako odlučite da odmah isprobate mogućnosti veštačke inteligencije, možda ćete naići na poruku o grešci jer alat trenutno koristi mnogo ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA