≫ 

Viber ima potpuno novu opciju samo za korisnike u Srbiji

Otkrijte interesantne čet botove, razigrane Communitije i još mnogo toga na samo jedan dodir ekrana

  • 0
Viber Foto: pixabay.com

Viber je upravo predstavio osveženje unutar aplikacije pomoću kog se naglašava pažljivo biran lokalni sadržaj važan i zanimljiv za domaće korisnike – rubriku “Istraži”.

To znači da će na jednom mestu biti dostupan pretežno srpski sadržaj i nuditi direktan pristup do svih aktuelnih tema i aktivnosti na Viberu na lokalnom nivou. Ova opcija je dostupna za korisnike Viiber na iOS i Android uređajima.

Ekran rubrike Istraži je veoma primetan i nalazi se između ikonica za četove i pozive na glavnom ekranu aplikacije.

Na ovaj način, korisnicima se olakšava da otkriju i uživaju u lokalnim čet botovima, Communitijima, stikerima i igrama koje bi mogle da ih zanimaju. Zahvaljujući velikom broju partnera Vibera u Srbiji, ali i širom sveta, korisnici mogu da pristupe raznolikom sportskom, edukativnom, lajfstajl ili društveno korisnom sadržaju.

Viber Foto: Viber

- Praćenje raznovrsnog sadržaja predstavlja sjajan način da obogatimo naše živote. Zato smo želeli da korisnicima olakšamo ovo putovanje kroz vizuelno rešenje koje omogućava lak pristup kvalitetno odabranom sadržaju koji nudimo putem Vibera zajedno sa našim partnerima. Rubrika Istraži je rešenje koje predstavlja korak napred za Viber, i odgovara potrebama naših korisnika za pravovremenim, relevantnim i jedinstvenim lokalnim i globalnim sadržajem”, rekao je ovim povodom Atanas Rajkov, Generalni direktor razvoja poslovanja regiona EEMENA kompanije Rakuten Viber.

Viber će i ove jeseni predstaviti mnoštvo novih funkcija, sa ciljem da se svakom korisniku omogući da kvalitetno i zabavno provodi vreme unutar aplikacije. Tako je nedavno i lansiran prvenac na tržištu aplikacija za razmenu poruka - Kreator stikera, koji svakom korisniku omogućava da sam stvara svoje stikere koristeći više ponuđenih kreativnih digitalnih alatki, a zatim ih objavi i podeli unutar Vibera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA