Dominira našim životima od 2010, a sada i još tri njegove aplikacije

YouTube je, pomalo iznenađujuće, tek deveti na listi, a Twitter zaokružuje top 10

  • 2

Poslednja decenija bila je odlična za Facebook koji, prema listi analitičke firme App Annie, poseduje četiri najpopularnije aplikacije na globalnom internetu.

Prvo mesto na listi najpopularnijih aplikacija za uređaje sa Android i iOS operativnim sistemom zauzima sam Facebook, zatim sledi drugoplasirani Facebook Messenger, ona na trećem WhatsApp i na poslednjem četvrtom mestu Instagram. Sve četiri aplikacije u vlasništvu su kompanije Facebook.

Na Top 10 listu ušao je Snapchat kao peti, šesti je Skype, sedmo mesto pripada aplikaciji TikTok, dok je UC Browser na osmom mestu.

YouTube je, pomalo iznenađujuće, tek deveti na listi, a Twitter zaokružuje top 10.

Ovi podaci jasno govore da Facebook dominira svakodnevnicom ogromnog broja ljudi od 2010. godine do danas.

Aplikacija Facebook definitivno je postala sastavni deo dnevne rutine ljudi, koji uglavnom nisu napustili tu platformu čak ni nakon skandala u vezi sa privatnim podacima i lažnim vestima.

(Telegraf.rs/Mashable)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    19. decembar 2019 | 06:26

    ja nemam fb nalog i zamisli nisu mi porasli rogovi. nemam lajkove a sa prijateljima se chujem telefonom. i dalje vodim zivot koji mi se svidja. ne hvalim se slikama, ne troshim pare koje nemam da bih kupio stvari koje mi ne trebaju da bih odushevio ljude koje ne poznajem.

  • Pele

    18. decembar 2019 | 08:25

    Ja sam od 2009. na Facebook

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA