Tinder poručuje: Dejting je važan, ali je korona virus sada važniji

Upozorenje se pojavljuje u pop-up formatu, tokom pretraživanja potencijalnih partnera u aplikaciji

  • 1
tinder Foto: Pixabay.com

Najpopularnija svetska dejting aplikacija svoje korisnike stalno upozorava na bezbednosne mere prilikom povezivanja i susreta sa onima koji se posredstvom nje upoznaju. Tinder sada, u jeku epidemije korona virusa, ističe i važnost poštovanja pravila važanih za zaštitu zdravlja.

Tako su korisnici Tindera, unutar te aplikacije, nedavno otkrili upozorenje u vezi sa trenutno najpoznatijim virusom na svetu. Upozorenje koje se pojavljuje u pop-up formatu tokom pretraživanja potencijalnih partnera, glasi:

- Tinder je odlično mesto za upoznavanje novih ljudi, ali je važno da se tokom zabavnih trenutaka zaštitite i od koronavirusa, ističe se u poruci koja sadrži i uputstva za zaštitu, i upućuje korisnike da infromacije potraže i na sajtu Svetske zdravstvene organizacije, piše New York Post.

Korisnici su, kao što se to obično dešava, burno reagovali i na ovu novinu, pa su društvene uskoro postale preplavljene komentarima koji upućuju na to da Tinder ima i ozbiljnije probleme od virusa. Korisnici tako ističu da bi Tinder, na primer, trebalo da se pozabavi boljom zaštitom od zlonamernih korisnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пабло

    6. mart 2020 | 12:50

    Може ли тај Корона вирус да уђе на нос😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA