≫ 

Viber duplirao maksimalan broj učesnika u grupnim pozivima zbog korona virusa

Nova opcija je uvedena kao odgovor na okolnosti u vezi sa aktuelnom pandemijom i povećanih potreba za grupnim razgovorima

  • 0
dopisivanje, telefon, devojka Foto: Pixabay

Popularna aplikacija za komuniciranje Viber omogućila je grupne pozive u kojima može da učestvuje dvostruko veći broj korisnika. Počevši od danas, u grupnim razgovorima će moći da učestvuje ukupno 10 sagovornika.

Ova opcija je uvedena kao odgovor na okolnosti u vezi sa pandemijom korona virusa i povećanih potreba za grupnim razgovorima velikih porodica, održavanjem poslovnih sastanaka na daljinu i obaveštavanja učenika u studenata.

Budući da u aktuelnoj situaciji sve više ljudi svoj posao obavlja od kuće, iz Vibera navode da im je cilj da korisnicima obezbede jednostavan nastavak rada gde god da se nalaze, kao i laku komunikaciju sa dragim osobama.

Svi 1-na-1 i grupni četovi koji se obavljaju među korisnicima Vibera zaštićeni su obostranom enkripcijom, a to je slučaj i sa klasičnim pozivima, porukama, fotografijama i dokumentima koje korisnici međusobno dele. U Viberu ističu da se ništa što korisnici šalju jedni drugima nikada se ne čuva na njihovim serverima nakon što bude isporučeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA