Šta novo ažuriranje najpopularnijeg imejl servisa donosi u vaš inboks?

Nisu, međutim, sve predstavljene opcije potpuno nove, ali su neke starije među njima bile "zakopane" duboko u Gmail podešavanjima

  • 0
Tablet, internet, gmail, iPad, Gmail Foto: Pixabay.com

Google je predstavio novi "Quick settings" meni u okviru Gmail-a, koji korisnicima omogućava da lakše pretražuju i koriste različite teme i da podešavanja bolje prilagode svojim potrebama.

Nove opcije uključuju mogućnost promene razmaka između poruka, izbor jednog od nekoliko ponuđen ih tipova inboksa, kao i dodavanje drugih elementa porukama, koji doprinose personalizaciji Gmail poštanskog sandučeta, piše TechCrunch.

Nisu, međutim, sve predstavljene opcije potpuno nove, ali su neke starije među njima bile "zakopane" duboko u Gmail podešavanjima, pa mnogi korisnici nisu ni znali da postoje.

Novi meni se nalazi u gornjem desnom uglu Gmail-a, a može da mu se pristupi klikom na točkić pored kalendara, prenosi PC Press. Korisnici promene mogu odmah da vide, što im olakšava da izaberu one koje im najviše odgovaraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA