≫ 

Ne dozvolite da Facebook i Instagram vode više računa o vašem zdravlju od vas samih

Novo upozorenje je korak dalje u nastojanju Facebooka i povezanih aplikacija da pruže relevantne informacije o korona virusu

  • 0
Frilenser, rad od kuće, kućni ljubimac Foto: Shutterstock

Facebook i Instagram uvode novo upozorenje za nošenje zaštitnih maski, koje će prvi moći da vide korisnici u SAD a potom i u drugim delovima sveta. Objavljivanje ovog upozorenja pratiće link koji vodi do internet stranice američkog Centra za prevenciju i kontrolu bolesti.

Novo upozorenje predstvalja korak dalje u nastojanju Facebooka i povezanih aplikacija da pruže tačne i relevantne informacije o pandemiji korona virusa.

Iz najveće društvene mreže na svetu kažu da je to "nastavak postojeće politike uklanjanja sadržaja koji mogu fizički da naškode ljudima", prenosi Business Insider.

U međuvremenu traje bojkot oglašivača, koji su sa Facebooka povukli oglase u znak protesta zbog načina na koji se Facebook nosi sa govorom mržnje i pozivanjem na nasilje na svojoj platformi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA