≫ 

Samouništavajuće poruke konačno i u Srbiji

Svaki korisnik Vibera će moći da podesi vremensko odbrojavanje pri slanju tekstualnih, foto, video ili bilo kojih drugih fajlova na nekoliko sekundi, minuta, sati ili čak i dana

  • 1
Viber, Vajber Foto: Shutterstock

Jedna od vodećih mobilnih aplikacija za slanje kratkih poruka Rakuten Viber omogućila je upotrebu svoje nove funkcije "nestajućih poruka", u svim ličnim prepiskama, i za korisnike u Srbiji.

Nova funkcija će korisnicima dati veću mogućnost upravljanja razmenjenim informacijama.

Opcija je prethodno bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik moći da podesi vremensko odbrojavanje pri slanju tekstualnih, foto, video ili bilo kojih drugih fajlova na nekoliko sekundi, minuta, sati ili čak i dana.

Automatsko odbrojavanje do samouništenja naznačenog sadržaja biće započeto čim primalac pregleda poslatu poruku.

Kada poželi da kreira nestajuću poruku, korisnik treba da: pritisne ikonicu časovnika na dnu ekrana na kome su prikazani četovi i odredi period samouništenja poruke, otkuca poruku i prosledi je primaocu.

Viber je funkciju "brišućih poruka" u svim svojim četovima uveo još 2015, standardnu "end-to-end" enkripciju 2016, i skrivene i tajne četove 2017. godine.

Nova funkcija omogućiće svim korisnicima da razmenjuju različite vrste informacija, koje će se samouništavati po završetku odbrojavanja. Funkcija, takođe, sadrži pametno upozorenje korisnika u slučaju skrinšotovanja poruka od strane primalaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patka

    7. jul 2020 | 12:52

    Viber je ok ja se čujem sa Bratom koji je preko.. Fb instagram zabraniti beskporisne aplikacije i mnogo opasnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA