≫ 

Ponovo radi Viber: Posle dvosatnog "pada" aplikacija opet na iPhone-ima

Korisnici iPhone-a u Srbiji oko 15 časova ponovo su počeli da primaju i šalju poruke putem Vibera, "androidaši" nisu imali nikakvih problema sa radom aplikacije...

  • 8
Viber, Vajber

Foto: Shutterstock

Korisnici iPhone i iOS uređaja u Srbiji, u poslednjih nekoliko sati, nisu mogli da koriste tu popularnu aplikaciju Viber, ali je ona ponovo počela normalno da radi oko 15 časova.

Probleme su imali pri pokušaju da je aktiviraju, pošto je aplikacija "pucala" pre nego što se otvori početni ekran. Takođe, neki korisnici Vibera na iOS platformi imali su problema sa kašnjenjem tokom rada aplikacije, zamrzavanjem ekrana i stalnim vraćanjem na početni ekran.

S druge strane, korisnika Android uređaja koje smo kontaktirali tokom "pada" Vibera su nam rekli da nisu imali većih problema sa radom aplikacije.

Iz Vibera su zvanično saopštili da je tokom popodneva veliki broj korisnika iOS uređaja širom sveta imao problema sa korišćenja ove, kao i više drugih, aplikacije na svojim telefonima, kao i da njihovi tehnički timovi rade na njihovom otklanjanju u najkraćem mogućem roku.

Na poznatom sajtu DownDetector, koji prati status rada aplikacija, mreža i sajtova na interntu, nagli rast problema sa Viber aplikacijom zabeležen je u više delova sveta, u preiodu između 12 i 15 časova. Probleme su prijavljivali i korisnici iOS operativnog sistema i Apple uređaja, među kojima je, pored Srbije, bio i veliki broj ljudi iz Hrvatske, BiH i Makedonije.

Osim Vibera, probleme sa radom u različitim delovima sveta imali su, ili ih još uvek imaju, i drugi veb servisi i aplikacije kao što su: Spotify, Facebook, Twitter, Tinder, Pinterest, Whatsapp, kao i mrežni gejmin servisi PUBG i Call of Duty igara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA