≫ 

"Pažnja! Ova poruka će se samouništiti čim je zatvorite!"

Nova funkcija je još uvek u fazi testiranja, pa nije sasvim sigurno da li će se naći u konačnoj verziji najpopularnije mesidžing aplikacije na svetu

  • 0
WhatsApp, Vocap Foto: Pixabay

Popularna aplikacija za dopisivanje WhatsApp uskoro bi mogla da dobije još jednu bezbednosnu funkciju.

Pored prethodno uvedenog slanja poruka koje se posle određenog vremena automatski brišu, WhatsApp testira i mogućnost samouništavanja poslatih fotografija, video klipova i drugih multimedijalnih fajlova.

Samouništavanje različith vrsta slika, snimaka i GIF-ova nešto je drugačije od samouništavajućih poruka. Umesto da nakon nekog vremena nestaje, multimedijalni sadržaji će nestajati odmah nakon što osoba koja ih je primila izađe iz konverzacije.

I sam interfejs za "aktiviranje" samouništavajućih multimedijalnih poruka biće drugačiji od standardnog, pa ga neće biti teško prepoznati.

Međutim, kako je ova funkcija još uvek u fazi testiranja, još uvek nije sigurno da li će se naći u konačnoj verziji najpopularnije mesidžing aplikacije na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA