≫ 

Tražite ljubav svog života? Facebookov Tinder je konačno stigao i u Evropu

Aplikacija je u najvećoj mogućoj meri integrisana sa svim ostalim uslugama koje najveća društvena mreža na svetu nudi, a omogućava i pretraživanje Instagrama u potrazi za "srodnom dušom"

  • 2
Telefoni, Dejting, Dejting aplikacija Foto: Pixabay

Najveća društvena mreža na svetu ima novu aplikaciju kojom planira da konkuriše Tinderu i drugim onlajn servisima za povezivanje i traženje partnera.

Facebook Dating je upravo postao dostupan Evropi, iako je prethodno bilo planirano da bude lansiran još u februaru za Dan zaljubljenih. Premijera je, međutim, odložena da bi aplikacija mogla da bude usklađena sa Opšom uredbom EU o zaštiti podataka.

Po onome što nudi, aplikacija se ne razlikuje od svoje američke verzije i koristi postojeći Facebook profil korisnika kako bi pronašla osobe sličnih interesovanja i sklonosti.

Facebook Dating, Fejsbuk dejting Foto: Facebook

Aplikacija, takođe, prati i vašu aktivnost na Facebooku i, ukoliko to joj to dozvolite, grupe čiji ste član, stranice koje pratite i događaje za koja ste zainteresovani, piše The Verge.

Dating će za sada biti dostupan samo kao zasebena kartica u Facebookovoj mobilnoj aplikaciji. Ona je, međutim, u najvećoj mogućoj meri, integrisana sa ostalim proizvodima i uslugama koje ta društvena mreža nudi.

To, na primer, znači da Facebook Dating može da "povuče" vaše Facebook Story-je ili fotografije sa Instagrama, ili da obavlja video pozive putem Messengera. Tu je i opcija Secret Crush, koja iz Facebooka može da pretražuje i korisnike Instagrama u potrazi za potencijalnim parom.

Facebook Dating, Fejsbuk dejting Foto: Facebook

A budući da je to danas jedna od najznačajnijih stvari kada reč o upotrebi aplikacija i korišćenju interneta uopšte, Facebook Dating ima više opcija koje obezbeđuju zaštitu privatnosti korisnika, kao podešavanja za deljenje podataka.

Nova aplikacija dostupna je u više od 50 država Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA