Brojne nove pozadine i još novih opcija stužu u WhatsApp

Aplikacija će korisnicima takođe omogućiti i da isključe zvuk video snimka pre nego što ga pošaljete kontaktu...

  • 0
WhatsApp, Vocap, devojka, telefon, aplikacija Foto: Unsplash

Najpopularnija aplikacija za razmenu kratkih poruka WhatsApp nedavno je predstavila novu funkciju nestajućih poruka, da bi sada objavila da testira još novih funkcija. Reč je o nekoliko novih opcija pozadina (wallpaper), zatim isključivanju zvuka video zapisa, kao i funkciji odloženog čitanja.

Korisnici će, u bliskoj budućnosti, moći da postavljaju različite pozadine za svako ćaskanje pojedinačno, uređuju (ne)prozirnost pozadine, biraju između 32 nove svetle pozadine, 29 novih tamnih pozadina, prilagođavaju pozadinu i primenjuju WhatsApp Doodle opcije na jednobojnim pozadinama.

Aplikacija će korisnicima takođe omogućiti da isključe zvuk video snimka pre nego što ga pošaljete kontaktu, piše xda-developers.

"Čitaj kasnije" (Read later) je proširenje funkcije Vacation Mode koji je primećen ranije. Ideja je da se arhivirana ćaskanja odvoje od glavnog ekrana razgovora i zadrže tamo čak i kada stignu nove poruke.

Korisnici, takođe, neće dobijati obaveštenja za nove poruke koje stižu u prethodnu konverzaciju, pa za to neće biti potrebno da se utiša ćaskanje. Takođe biće moguće podesiti i to da li će ćaskanja sa novim porukama biti vraćena na glavnu listu ćaskanja, prenosi Benchmark.

Sve pomenute funkcije još uvek su u test fazi, kako za Android Beta, tako i za iOS Beta sisteme, pa će proći neko vreme pre nego što se pojave kao stabilne verzije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA