≫ 

Sada možete da šaljete poruke sa Facebooka na Instagram i obrnuto

Kada je aktiviran Active Status, korisnici i Facebook-a i Instagrama će moći da vide da li su korsinici druge aplikacije onlajn

  • 2
Facebook Instagram Foto: Facebook

Korisnici Facebooka i Instagrama počeli su da dobijaju obaveštenje o novoj mogućnosti slanja poruka između dve aplikacije. Opcija Cross-App Messaging, korisnicima omogućava da sa jedne od aplikacija pronađu nekog korisnika na drugoj, i da mu potom pošalju poruku.

Osim tekstualnih poruka, korisnici će između dve aplikacije moći da obavljaju i video razgovore i da dele ("rešeruju") postove. Svaki korisnik može da odabere kontakte sa druge aplikacije koji će moći da ga kontaktiraju, odnosno da onima koje ne žele ne dozvole komunikaciju.

Zahteve za prijem poruka sa druge aplikacije, kao i kontakte će moći da vas kontaktiraju, na Facebook-u možete da podesite u podešavanjima, pod Message Delivery Settings.

Kada je aktiviran Active Status, korisnici i Facebook-a i Instagrama će moći da vide da li su korsinici druge aplikacije onlajn. To, međutim, ne utiče na to ko sve može da vidi vaše Story postove na platformama.

Više informacija o novoj Cross-App Messaging opcije možete naći u Facebook Help Centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    24. februar 2021 | 16:23

    Fejsbuk treba zabraniti, postao čisto politikanstvo i predmet svađa i mržnje.

  • sasa

    25. februar 2021 | 08:30

    To znaci da je sve u vlasnistvu istih ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA