≫ 

Facebook dobija novu video opciju, osim što je zaista korisna, ovoga puta i dobro izgleda

Novi dodatak će najviše obradovati one koji često gledaju "video priče" koje njihovi prijatelji postavljaju

  • 0
Facebook, elektronska trgovina Foto: Shutterstock

Brojna unapređenja, nove opcije i funkcije koje društvene mreže svakodnevno "izbacuju" za svoje aplikacije i desktop verzije, uglavnom ne predstavljaju neke velike inovacije, već su često samo manja poboljšanja određenih funkcija.

Izgleda, međutim, da Facebook sada donosi nešto što zaista predstavlja bitno unapređenje, pogotovo ako ste od onih koji vole da gledaju Facebook Stories.

A oni često gledaju "video priče" koje njihovi prijatelji postavljaju, često se i susreću sa time da na nekom javnom mestu ne mogu da ih prate bez slušalica, što bi uskoro moglo da se promeni.

Kako prenosi sajt Make Use Of, najpopularnija društvena mreža na svetu planira da uvede opciju automatskog titlovanja za Facebook Stories.

Facebook ovo još uvek nije i zvanično potvrdio, već je svoja saznanja o tome na Twitteru objavio insajder Alesandro Paluci.

Iako se još uvek nalazi u ranoj fazi razvoja, nova opcija igleda prilično inovativno. Osim što su titlovi moderno dizajnirani, korisnici će moći da ih pomeraju po ekranu i postavljaju na bilo koju poziciju kako bi lakše mogli da gledaju video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA