≫ 

WhatsApp ima odličnu novu opciju za sve one koje mrzi da kucaju poruke

Kada su poruke kratke, to ne predstavlja veliki problem, ali ako su duže, može biti prilično dosadno, ponekada i iritantno, ako morate da ih preslušavate do kraja

  • 0
WhatsApp logo Foto: Tanjug/AP

Danas gotovo nema čet aplikacije koja svojim korisnicima ne nudi i mogućnost slanja glasovnih poruka. One su veoma dobro rešenje za situacije kada je nešto mnogo bolje objasniti govorom nego tekstom ili kad vas jednostavno mrzi da kucate poruku.

Kada su poruke kratke, to ne predstavlja veliki problem, ali ako su duže, to može da bude prilično dosadno, ponekada i iritantno, ako morate da ih preslušavate do kraja.

WhatsApp je svojim korisnicima sada ponudio rešenje za tu situaciju, tako što nastoji da problem ispravi dodavanjem novih opcija za preslušavanje glasovnih poruka.

Korisnici će ubuduće moći da ubrzaju preslušavanje i do dva puta od originalne brzine snimka, piše MakeUseOf. Tako ćete na osnovnoj (1X) brzini snimak slušati onako kako je snimljen. A ako vam je to previše sporo, možete da je ubrzate na 1,5X ili 2X ako želite da preslušavate poruke 1,5 ili dva puta brže.

Treba pomenuti i da, kada se jednom odlučite za brzinu, WhatsApp će je primeniti na sve glasovne poruke, sve dok to sami ne promenite u podešavanjima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA