Dugoočekivana Google aplikacija za sve razočarane "ajfoniste" stiže na Android

Pod uslovom da dogura do finalne verzije, Switch to Android će znatno olakšati prelaz sa iOS-a

  • 2
Android iPhone Printscreen: Forbes/YouTube

Kompanija Apple je odavno svojom Move to iOS aplikacijom olakšala prenos podataka sa Android telefona na neki od svojih modela.

Međutim, ukoliko neko planira suprotno, Google za sada nudi samo mogućnost bekapovanja fotografija, video klipova i kontakata na Google Drive-a, mada da bi namenska aplikacija za ovakav postupak bila znatno bolje rešenje.

Sudeći prema skrivenim opcijama novog Data Restore Toola (v1.0.382048734), ovaj internet gigant upravo priprema takav program, prenosi Svet kompjutera.

Pod uslovom da dogura do finalne verzije, Switch to Android znatno će olakšati prelaz sa Apple telefona. Biće dovoljno instalirati aplikaciju i povezati iPhone na Wi-Fi hotspot Android telefona.

Treba napomenuti da to, verovatno, neće važiti za iCloud kontakte ili SMS sa iMessage aplikacije, jer su ti podaci enkriptovani. Sve ostalo bi trebalo glatko da ide ka Googleovom operativnom sistemu.

Video: Tri najbolje besplatne aplikacije za navigaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hr

    1. avgust 2021 | 08:36

    Nisam jos vidio razocaranog Ajfonista ,kad se sa androida prede na ios vise se ne vraca nazad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA