≫ 

Viber ima dve nove fore za sve one koji obožavaju da se fotkaju

A ako baš i ne budete zadovoljni fotkama, možete se sami dodatno "redizajnirati" i ulepšati

  • 0
VIber Foto: Viber

Najpopularnija čet aplikacija na našim prostorima predstavila je dva praktična saveta namenjena korisnicima koji vole da iz nje snimaju fotografije. Viber je uveo mogućnost odloženog snimanja, koja se aktivira u okviru same konverzacije.

A da biste je aktivirali potrebno je da aktivirate kameru, pritiskom na ikonicu u dnu ekrana, pa ćete, u gornjem desnom uglu ekrana videti ikonicu tajmera. Pritiskom na nju možete da podesite odloženo snimanje od 3 ili 6 sekundi.

A ako odloženo snimljenom fotografijom ne budete sasvim zadovoljni, možete se sami "redizajnirati" u ulepšati. Viber je korisnicima omogućio dodavanje nalepnica (stikera) na fotografije, pa od fotke kojom niste zadovoljni možete u par poteza da napravite nešto kreativno i šaljivo.

Prvo izaberite fotografiju, zatim alat za editovanje - olovku, pa zatim pritisnite na ikonicu nalepnice. Izabranu nalepnicu, zatim, prvucite na fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA