≫ 

WhatsApp dodao više opcija za automatsko brisanje poruka, u nastojanju da učini aplikaciju privatnijom

Unapređena je funkcija automatskog brisanja poruka nakon određenog vremenskog perioda.

  • 0
WhatsApp logo

Foto: Tanjug/AP

WhatsApp je dodao novu funkcionalnost tako da će korisnici moći da podese podrazumevano automatsko brisanje svih poruka i u novim četovima, javlja The Verge.

Aplikacija za razmenu poruka u vlasništvu kompanije Meta takođe kaže da će korisnicima pružiti više opcija da izaberu posle koliko vremena žele da se poruke obrišu. Kada je ova funkcija prvi put pokrenuta u novembru prošle godine, korisnici su imali opciju da se poruke obrišu samo nakon sedam dana. Međutim, sada postoji opcija da se poruke obrišu nakon 24 sata ili 90 dana.

WhatsApp napominje da podrazumevano brisanje poruka neće uticati na postojeće četove. Kada započnete novi razgovor sa nekim, pojaviće se obaveštenje da je funkcija brisanja poruka uključena.

Iako nova podrazumevana postavka ne utiče na grupna ćaskanja, WhatsApp kaže da je dodao novu opciju prilikom kreiranja grupa kako biste omogućili ovu funkciju.

WhatsApp kaže da su nove funkcije dostupne odmah, a uputstva o tome kako da ih koristite možete pronaći u sekciji česta pitanja na sajtu WhatsApp-a.

Video: Tri najbolje besplatne aplikacije za navigaciju

(Telegraf.rs/The Verge)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA