≫ 

Twitter testira Flock: Funkcija za deljenje tvitova samo sa određenom grupom ljudi

Zvuči poznato? Funkcija "Close Friends" na Instagramu radi gotovo istu stvar.

  • 0

Foto: Pixabay

Društvena mreža Twitter po svemu sudeći radi na novoj funkciji, koja će omogućiti deljenje tvitova samo sa određenom grupom ljudi.

Ako ovo zvuči poznato, onda je to zbog opcije "Close Friends" na Instagramu, koja dozvoljava istu stvar, deljenje sadržaja sa odabranom grupom ljudi, ali u slučaju Tvitter-a, tvitovi će biti ograničeni na takozvani "Flock".

Twitter Flock se kao koncept prvi put pojavio u julu prošle godine, ali je tada funkcija nosila naziv "Trusted Friends". Od tada, mobilni developer Alesandro Paluci prati razvoj funkcije, koja polako počinje da dobija oblik.

Korisnici će moći da dobiju detaljne informacije o opciji Flock preko posebne stranice, a jedna od glavnih karakteristika je da će moći da dodaju do 150 ljudi. Samo će ta odabrana grupa korisnika moći da vidi ili odgovori na tvitove. Ukoliko korisnik odluči da ne želi osobu u svom Flock-u, može jednostavno da je ukloni, a ta osoba neće dobiti obaveštenje da je uklonjena.

Korisnik će pre objavljivanja tvita imati opciju da li želi da tvit vide svi oni koji ga prate ili samo oni u grupi Flock.

Za sada nije poznato kada će Twitter-ova funkcija u stilu bliskih prijatelja postati dostupna svim korisnicima, a trenutno je u fazi testiranja.

Video: Evo kako virtuelna realnost i veštačka inteligencija mogu da vam pomognu oko pronalaženja posla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA