≫ 

YouTube dobija veoma korisnu funkciju: Ranije bila ekskluzivna za YouTube Premium korisnike

YouTube dodaje novu funkciju koja će mnogima biti veoma korisna. Funkcija stiže na veb verziju, kao i na aplikaciju za pametne telefone

  • 0
YouTube kompanija logo Foto: Tanjug/AP

Najnovija funkcija koja stiže na popularnu video platformu je da se istakne deo videa koji korisnici najviše puštaju.

Dakle, sada YouTube nudi sivi grafikon, koji se pojavljuje na vrhu same video trake. Prema zvaničnim izjavama, "ako je grafikon visok, onda se taj deo videa često pušta, a grafikon se može koristiti za brzo pronalaženje i gledanje tih delova videa."

YouTube grafikon Printskrin: YouTube

Iako ovo nije neka revolucionarna promena na platformi, izvesno je da će ova funkcija biti veoma korisna mnogim korisnicima. Ova funkcija može biti korisna kada gledate neke duže video zapise, npr. duži od 15 minuta, a u slučajevima kada video nema naslove sa vremenskim oznakama, piše Bajtbox.

U osnovi, ova funkcija će omogućiti korisnicima da sa lakoćom pronađu najzanimljiviji deo videa umesto da gledaju ceo video. Ova funkcija je ranije testirana i bila ekskluzivna samo za YouTube Premium korisnike. Međutim, sada će biti dostupna svima, kako u veb verziji, tako i na zvaničnim Android i iOS aplikacijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA