≫ 

WhatsApp konačno uvodi funkciju koju su svi želeli

Kliknuli ste “send”, primetili grešku, i preznojili se. Bez brige, uskoro ćete isto tako moći da kliknete “edit” i da istu tu poruku izmenite, a evo i kako

  • 0
WhatsApp logo Foto: Tanjug/AP

Mnoga unapređenja koje Meta uvodi u WhatsApp druge aplikacije nude već neko vreme. Pre par meseci pojavile su se prve informacije kako WhatsApp testira implementaciju reakcija na tekstualne i glasovne poruke sa nekoliko dostupnih emotikona, što je funkcionalnost koja je već duže vreme dostupna u, recimo, Viberu.

U ovom trenutku su se pojavile i prve nezvanične informacije koje govore kako WhatsApp testira još jednu funkcionalnost koje neke druge aplikacije imaju već neko vreme, a to je mogućnost da se promene tekstualne poruke koje su već poslate. Dakle, kliknuli ste “send”, primetili grešku, i preznojili se. Bez brige, uskoro ćete isto tako moći da kliknete “edit” i da istu tu poruku izmenite.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da WhatsApp pokušava da uvede ovu funkcionalnost u svoju aplikaciju. Naime, prvi pokušaj imali su tokom 2017. godine kada su testirali sličnu mogućnost za izmenu poslatih poruka. Međutim, tada ova opcija nije uspešno prošla štih probu pa se nije pojavila u zvaničnoj verziji ovog programa, prenosi Benchmark.

Ovog puta, implementacija ove funkcionalnosti, makar prema informacijama koje prenosi portal PocketLint, trebalo bi da izgleda ovako:

WhatsApp edit Foto: WABetaInfo
  • Dugi pritisak na poruku koju ste poslali poziva meni.
  • Klikom na tri tačkice prikazuje opciju za izmenu poruka.
  • Nakon toga dobićete mogućnost da izmenite poruku koju ste poslali.

Sve ovo zvuči veoma jednostavno, pa pomalo i nije jasno zbog čega ovo nismo do sada videli unutar WhatsApp-a. U ovom trenutku ostaje nepoznanica da li će postojati vremensko ograničenje za izmenu tekstualnih poruka koje ste poslali ili ne. Pored toga, ne zna se i da li će korisnik kome ste poruku poslali moći da vidi istorijat vaših izmena.

Na žalost, nije poznato kada će se ova funkcionalnost pojaviti u WhatsApp aplikaciji. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA