≫ 

Potpuno besplatno: Kurs najtraženijeg programskog jezika – upoznajte JAVA programiranje na ITAcademy

ITAcademy organizuje besplatnu IT edukaciju za sve koji su prepoznali široke mogućnosti za odličnu zaradu u najperspektivnijoj oblasti današnjice

  • 0

Kurs Core Java Programming u trajanju od mesec dana počinje krajem oktobra i održaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Cara Dušana 34, u Zemunu.

Novo na ITAcademy: Frontend JavaScript program za najtraženije veštine web programiranja

Svi zainteresovani koji žele da savladaju tehnike kodiranja u Java programskom jeziku treba što pre da popune ovu prijavu, jer je broj slobodnih mesta ograničen. Dobra vest za sve koji žele da se upoznaju sa najtraženijim programskim jezikom današnjice jeste da predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno. Dakle, sve što vam je potrebno da biste zakoračili u svet Java programiranja jeste vaša rešenost da savladate veštine koje će vas svrstati među najtraženije stručnjake današnjice.

Broj slobodnih mesta je ograničen, a svoje prisustvo možete obezbediti ako što pre popunite ovu prijavu.

Najpopularniji i najprofitabilniji – programski jezik Java

Java spada među najpopularnije programske jezike, pre svega, zbog svoje jednostavnosti i široke primene u IT svetu. Programeri koji se odluče da karijeru grade u Javi vrlo brzo savladaju potrebna znanja zahvaljujući kojima mogu da rade na kreiranju igrica, izradi aplikacionih softvera i Android aplikacija i na mnogim drugim IT projektima.

Raznovrsnost koju donose veštine za rad u ovom programskom jeziku svrstala je Java programere u najtraženije i najplaćenije na tržištu. Njihova prosečna zarada iznosi oko 1.300€ mesečno, a ova cifra, u zavisnosti od iskustva programera, može biti i daleko veća.

Školovanje koje vas priprema za najplaćenija IT zanimanja

Foto: Promo/Link Group/IT Academy

Odseci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT veština. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 meseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtevnijim IT projektima.

Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva koji vas obučavaju za novo zanimanje. Jedan od takvih kurseva je upravo i kurs Core Java Programming. Za pohađanje ovog kursa, kao i svih ostalih na ITAcademy, nije vam potrebno predznanje jer su osmišljeni tako da polaznike do najkompleksnijih znanja uvode postepno od „nule”.

Zašto je IT idealna oblast za vas i kako da postanete deo nje?

Informacione tehnologije su ubedljivo najperspektivnija oblast 21. veka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti reči. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve, bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Besplatan Java kurs počinje krajem oktobra: Prijavite se što pre i obezbedite svoje mesto

Svi zainteresovani za pohađanje jednomesečnog besplatnog kursa Java programiranja mogu se prijaviti online, putem ove prijave. Podsećamo vas da je broj slobodnih mesta ograničen, zato ne oklevajte. Obezbedite svoje mesto na vreme i savladajte veštine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA