≫ 

Zimski OPEN DAY u Code centru za IT obuke

U sklopu priprema za prolećni ciklus IT obuka, Code centar kompanije Comtrade je na svom sajtu i Facebook stranici najavio prvi Open Day u ovoj godini.

  • 0

Ovaj javni poziv je upućen svima koji žele iz prve ruke da se uvere kakvi uslovi za učenje očekuju polaznike predstojećih kurseva programiranja u Centru.

Prvi ovogodišnji Otvoreni dan Code centra je u petak, 25. januara od 16:30 časova.

Organizacioni tim Code centra je pozvao sve zainteresovane da tada dođu u zgradu kompanije Comtrade, da upoznaju predavače i saznaju detalje o prolećnom nastavnom programu Centra.

Događaj je osmišljen kao kombinacija radnog skupa, obilaska zgrade kompanije Comtrade i neformalnog druženja sa domaćinima. Neposredan utisak o mestu i ljudima ne mogu da vam dočaraju drugi, ni da zamene digitalni kanali, video, prepiska, pa čak ni razgovori telefonom, podsećaju zaposleni.

Foto: Pixabay.com

Za one koji žele da uđu u svet programiranja, ali još uvek nisu jasno opredeljeni za određenu obuku, tim Code centra sprema odgovore na brojna pitanja i dileme sa kojima se inače sreću u kontaktu sa zainteresovanima. To je, kažu u Centru, i najveća vrednost Otvorenog dana – prilika da svi prisutni, kroz neposredan i spontan razgovor, čuju odgovore na sva pitanja, ne samo na ona koja su njima najvažnija.

Ovo nije prvi ovakav događaj u Code centru. Pre pet meseci, prošlog avgusta, zaposleni su, prvi put od osnivanja, dočekali brojnu grupu zainteresovanih i uputili ih u sve aspekte raznovrsnih obuka za najtraženije IT struke koje Code nudi. Posle radnog dela, tadašnje okupljanje je završeno u prijatnom IT klubu kompanije Comtrade, a isti „dnevni red“ predviđen je i za prvi ovogodišnji Open Day.

Ako i vas zanima karijera u IT, spremite se da saznate šta tačno sadrži nastava u Code centru, da vidite učionice i druge prostorije, kao i opremu na kojoj se održava nastava, a i da upoznate članove tima i predavače Code centra.

Zainteresovani koji razmatraju gde da se specijalizuju za neki vid programiranja će biti u mogućnosti i da se prijave na licu mesta za kurseve po svom izboru.

Foto: Pixabay.com

Otvoreni dan je prilika i da iz prve ruke vidite i kako izgleda IT kompanija svetskog renomea u kakvoj biste mogli jednog dana da radite. Više o samom događaju pročitajte na blogu Code centra.

Sedište grupacije Comtrade, gde se Open Day odvija, nalazi se na adresi Savski venac 7, na Novom Beogradu, blizu popularnog „Buvljaka“. Kako bi sve bilo blagovremeno organizovano, potrebno je da se zainteresovani unapred prijave za učešće, preko sajta Code centra.

Učešće je besplatno, a domaćini su gostima spremili i mala iznenađenja. Ovde pogledajte kako je izgledao prošli Open Day u Code centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA