≫ 

PRONAĐITE IDEALAN POSAO ZA SEBE: Dođite danas na najveći sajam zapošljavanja u zemlji – hotel „Metropol Palace”, 10:00–18:00 časova

Nezadovoljni ste na sadašnjem poslu, želite da napredujete ili da promenite karijeru? Možda uopšte nemate posao?

  • 0

Ako tražite poslovnu priliku, dođite danas, 10. maja u hotel „Metropol Palace” gde se od 10 do 18 časova održava najveći LINK2job sajam zapošljavanja!

Ulaz na Sajam zapošljavanja je besplatan, jedino što je potrebno jeste da popunite ONLINE PRIJAVU i na taj način rezervišete svoje mesto.

Ovogodišnji prolećni LINK2job sajam zapošljavanja najveći je do sada. Učestvuje preko 40 kompanija i u ponudi je oko 450 novih mesta. Donesite odluku koja će vašu karijeru promeniti iz korena.

Link2Job

Foto: Promo

Prolećni LINK2job sajam zapošljavanja organizovao je Centar za razvoj karijere kompanije LINK group, uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Multinacionalne kompanije nude veliki broj novih radnih mesta

Mnoge velike i uspešne kompanije učestvovaće na LINK2job sajmu zapošljavanja. Sitel, Kuehne + Nagel, Strabag, Galenika, Birdseye i mnoge druge u ponudi imaju nova radna mesta, a učestvuje i veliki broj obrazovnih ustanova: ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena osnovna škola i gimnazija. Možda baš vi imate potrebne kvalifikacije.

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe. Prijavite se, potvrite svoj dolazak i napravite krupan korak ka unapređenju svoje karijere.

BONUS – Završite kurseve engleskog jezika ili MS Office potpuno besplatno

Pored toga, da biste baš vi bili prvi pik poslodavca na LINK2job sajmu zapošljavanja, svako ko danas dođe u hotel „Metropol Palace” dobiće potpuno besplatno online kurseve engleskog jezika ili jedan od Microsoft Office modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT…). Prijavite se na sajtu LINK2job i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno!

Kurseve koje dobijate, završavate online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili s posla.

Centar za razvoj karijere pomoći će vam da unapredite svoje poslovne veštine

Pored kurseva, čekaju vas i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih ćete unaprediti svoju radnu biografiju – CV. Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite.

Centar za razvoj karijere pomoći će vam da steknete dodatne veštine koje su nekada i presudne kod poslodavaca kada biraju idealnog kandidata za svoju kompaniju. Cilj Centra je da promoviše celoživotno učenje i daje podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Krajnje je vreme da se vaša karijera pokrene u dobrom smeru. Dođite na najveći sajam zapošljavanja LINK2job i obezbedite posao koji će vas činiti zadovoljnim. Obezbedite svoje mesto na vreme, prijavite se i danas od 10 do 18 časova, posetite hotel „Metropol Palace”. Neka to bude prekretnica u vašoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA