≫ 

Ima samo 12 godina, a već zarađuje milione i za rođendan je sebi kupila najnoviji BMW od 150.000 evra (VIDEO)

Uspešne YouTube zvezde neretko su izuzetno mlade, a bezobrazno bogate

  • 7

Mlada YouTube zvezda Nong Pear ima samo 12 godina i već zarađuje milione, a od svojih para je sebi za rođendan kupila novi auutomobil marke BMW.

Njeno pravo ime je Natanana Sanunrat i radi kao bjuti blogerka, a svoj prvi video snimila je kada je imala samo 4 godine.

Na poznatoj platformi ima preko 292 hiljade pratioca, a njeni videi imaju skoro 11 miliona pregleda što joj je omogućilo učešće na velikim modnim događajima kao što je Londonska nedelja mode 2018. godine.

- Ja se šminakm od moje ćetvrte godine i to svakoga dana pa sam jednostavno počela da snimam i kačim snimke na društvene mreže, rekla je ona jednom prilikom.

Najveću pažnju svojih pratioca privukla je kada je za 12 rođendan kupila BMW auto od preko 150.000 evra. Kako je premlada da dobije dozvolu i ne može da dohvati uopšte pedale, auto će voziti njeni roditelji koji su joj velika podrška u poslu.

- Ponosni smo na nju i na to šta je svojim radom uspela da kupi aito, a mi ćemo ga sada voziti kako bismo je odvezli na razne događaje. Mislim da će njen prvi pravi auto koji će moći da vozi biti Porše, izjavila je njena majka Natča.

VIDEO: Poznata Jutjuberka nam je otkrila šta je obeležilo za ceo život

(Telegraf.rs/radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA