EDIT 2020: Letnja online škola programiranja kompanije COMTRADE

Nastava u Srbiji održava se u tri grada: Beogradu, Kragujevcu i Čačku, a u zemljama regiona u Sarajevu, Banjaluci, Ljubljani i Mariboru

  • 0
Comtrade, EDIT 2020 Foto: Comtrade

Comtrade i ovog leta tradicionalno organizuje EDIT - vodeću besplatnu letnju školu programiranja u regionu! U skladu sa trenutnom situacijom, EDIT će ove godine po prvi put biti online. Prijave su u toku i traju do kraja meseca, a broj mesta je ograničen.

Letnja IT škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) prvenstveno je namenjena studentima koji žele da steknu praktično iskustvo, neophodno za karijeru u IT industriji. Ove godine, kao i prošle, lajtmotiv programa je sada već ustaljeni koncept: "Izgradi svoju budućnost". Učesnike očekuje rad na uzbudljivim projektima, baziranim na najnovijim IT trendovima i tehnologijama, a stečeno znanje će im omogućiti da lakše izgrade svoju budućnost u oblasti informacionih tehnologija.

Odabrani kandidati će imati priliku da testiraju u kolikoj meri umeju da primene znanja stečena u školi na rešavanju konkretnih problema u okviru grupnog projekta. Upravo zbog toga, EDIT predstavlja mnogo više od obične škole. U njoj polaznici rade na najnovijim tehnologijama, dok istovremeno upoznaju savremene IT trendove, rešavaju izazove sa kojima se susreću IT profesionalci, uvežbavaju timski rad.

Nastava u Srbiji održava se u tri grada: Beogradu, Kragujevcu i Čačku, a u zemljama regiona u Sarajevu, Banjaluci, Ljubljani i Mariboru. Takođe, i ove godine, EDIT je omogućen i internacionalnim studentima.

Na letnjoj školi programiranja u Beogradu, koja se održava od 10. do 17. avgusta, ovogodišnja tema je "Deep Neural Network in Fraud Detection". Učesnici će imati priliku priliku da izgrade model mašinskog učenja koji može da prepozna falsifikovane potpise.

U Kragujevcu i Čačku škola se održava u isto vreme, a tema je: "Expedite Your Startup Launch with Google Firebase". Polaznici će naučiti kako se pravi PoC (Proof of Concept) za početak jednog startup-a, a potom i kako da ličnu, poslovnu ideju pretvore u cloud aplikaciju.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave ovde.

Broj polaznika je ograničen, a prijave traju do 29. jula. Uz dobar timski rad, online radno okruženje i zanimljiv projekat, EDIT je sjajna prilika da se stekne IT iskustvo, kao i da studenti poboljšaju svoj CV ovog leta.

Od 1996. godine, besplatna Letnja IT škola kompanije Comtrade inspiriše inovativno razmišljanje i neguje buduće generacije IT lidera. Danas možemo reći da je EDIT najveća i najposećenija škola za informacione tehnologije u regionu. Na čak sedam lokacija, učesnici iz godine u godinu stiču dragocena praktična IT znanja i timsko iskustvo, radeći na realnim projektima i uz podršku najboljih regionalnih IT stručnjaka.

Želite da saznate više? Posetite naš edit.world

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA