Odlučujući korak do unosne IT karijere vodi u - CODE centar za obuke kompanije Comtrade

Kursevi kodiranja su danas gotovo neophodni, bilo da imaju za cilj promenu karijere, bilo da se radi o usavršavanju postojećeg znanja...

  • 0
CODE centar za obuke kompanije Comtrade Foto: Comtrade

Budućnost govori jezikom informacionih tehnologija a do njega vode novi, prilagođeni načini sticanja znanja. Programeri su već godina u vrhu po visini primanja i kvalitetu radnih uslova koji im se nude, zato što je potražnja za njima drastično veća od ponude na tržištu. Kursevi kodiranja zato su danas gotovo neophodni, bilo da imaju za cilj promenu karijere, bilo da se radi o usavršavanju postojećeg znanja. Međutim, postoje stotine kurseva i obuka, a oni se po kvalitetu dramatično razlikuju.

Šta čini CODE centar za IT kurseve kompanije Comtrade najboljim izborom? Podelićemo nekoliko njegovih prednosti:

Code Akademija Open Day Foto: Nikola Tomić

1. CODE je osnovan sa ciljem da brzo a kvalitetno obuči motivisane ljude za dalji rad i napredak u odabranoj IT karijeri. Osim znanja, našim polaznicima želimo da prenesemo i ozbiljnost, radnu etiku i savremenu metodologiju – sve ono što se u radu očekuje od članova vrhunskih IT timova.

2. CODE pruža mogućnost da savladate veštine koje su potrebne za uspeh u 21. veku. Stvorili smo novi, interaktivni način učenja – koji je zanimljiv, fleksibilan i dostupan velikom broju ljudi. U dosadašnjem radu, pomogli smo hiljadama polaznika širom zemlje da savladaju savremene tehničke veštine i dostignu svoj puni potencijal.

Comtrade Foto: Comtrade

3. Predavači u CODE centru prate najnovije trendove u IT industriji i prema njima prilagođavaju svoje nastavne programe. Dinamika kurseva intenzivna je iz dva razloga – prvi je da bi polaznici što pre stekli znanja i veštine koje bi mogli da primene, a drugi zato što kraće i intenzivnije obuke bolje prate trendove u IT sektoru koji se stalno unapređuje.

4. Na kursevima angažujemo iskusne Comtrade inženjere kao predavače, koji svakom polazniku, osim teorijskih, prenose i višegodišnja praktična znanja iz svojih oblasti. Time osiguravamo da svi polaznici CODE obuka steknu korisno, praktično iskustvo i budu spremni za izazove koje im nova IT karijera sutra donosi.

Code Akademija Open Day Foto: Nikola Tomić

5. O uspehu našeg pristupa dovoljno govore iskustva naših polaznika. Svake godine najbolje polaznike preporučujemo za praksu i posao u IT kompanijama. Najveći deo njih se brzo zaposli i započne svoju karijeru u IT oblasti koju je odabrao. Pred kraj kursa, držimo radionice i pripreme polaznika za poslovne intervjue. Uz to, nastojimo da polaznike naučimo i tome kako da naprave dobar CV za IT sektor.

6. Kao škola u okviru jedne od najvećih IT kompanija u regionu, od nas se očekuje da obezbedimo najbolje uslove. Od najnovije opreme, preko stručnih predavača koji su spremni i van nastave da odgovore na sva pitanja, pa sve do snimljenih predavanja i materijala na našem portalu - sve to dostupno je nadohvat ruke upisom na neki od naših kurseva.

CODE centar za obuke kompanije Comtrade Foto: Comtrade

CODE centru, želimo da pomognemo svakome da krene u izgradnju svoje karijere pomoću savremenih tehnologija. Posvećeni smo unapređenju veština svih polaznika našeg centra, bez obzira na njihov početni nivo znanja: cilj nam je da oni shvate značaj stalnog unapređivanja svog IT znanja jer time prave odlučujući korak ka sigurnoj i dobro plaćenoj karijeri.

Pozivamo te da saznaš više o našim redovnim obukama i da doneseš odluku o sticanju ili unapređenju postojećeg nivoa znanja o programiranju, jer nikad nije kasno za unosnu karijeru u informacionim tehnologijama.

Karijera budućnosti počinje u CODE centru kompanije Comtrade.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA