Konkurs za prijem nastavnika i saradnika na Visoku školu strukovnih studija za IT: Ovo su uslovi

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije iz Beograda - opština Zemun, raspisuje Konkurs za izbor u zvanje i prijem u radni odnos nastavnika, asistenata i saradnika

  • 0
učenici studenti ispit prijemni Foto: Shutterstock

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS je prva akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji.

Pored kvaliteta – vrhunskih uslova studiranja, najsavremenije opreme i visokostručnog kadra, studentima nudimo osposobljavanje za najtraženija zanimanja današnjice kroz praktičan rad u struci još za vreme studiranja, a sve to uz akreditovane studijske programe i dozvolu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Pored obrazovanja, naš posao je da u svim aspektima pomognemo da naši studenti, ali i naši zaposleni, budu uspešniji nego ranije, da izgrade nove

karijere ili unaprede postojeće.

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije iz Beograda - opština Zemun, raspisuje Konkurs za izbor u zvanje i prijem u radni odnos nastavnika, asistenata i saradnika sa punim radnim vremenom, za uže naučno-stručne oblasti:

1. Informacione tehnologije – 5 nastavnika u sva zvanja i 4 asistenta ili saradnika,

2. Primenjene umetnosti i dizajn – 2 nastavnika u sva zvanja i 4 asistenta ili

saradnika,

3. Ekonomske nauke – 1 nastavnik u sva zvanja,

4. Organizacija poslovanja – 1 nastavnik u sva zvanja,

5. Menadžment – 1 nastavnik u sva zvanja,

6. Matematičke nauke - 1 nastavnik u sva zvanja

7. Lingvističke nauke - 1 nastavnik u sva zvanja

USLOVI: Za izbor u zvanje profesora strukovnih studija ili višeg predavača – naučno zvanje doktor nauka iz navedene oblasti; za izbor u zvanje predavača – akademsko zvanje magistar nauka, odnosno stručni naziv specijalista akademskih nauka iz navedene oblasti.

Za izbor u zvanje asistenta - studenta doktorskih studija koji je svaki od prethodnih stepena studija završio sa prosečnom ocenom najmanje osam (8). Za izbor u zvanje saradnika u nastavi - studenta na studijama prvog stepena, studenta master akademskih/strukovnih studija ili specijalističkih

akademskih studija, koji je studije prvog stepena studija završio sa prosečnom ocenom najmanje osam (8).

Uz prijavu podneti: biografiju, overene prepise diploma, spisak stručnih i naučnih radova.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja konkursa.

Prijavu sa prilozima možete poslati na imejl office@its.edu.rs do 06.07.2022. godine. Pozvaćemo na razgovor samo kandidate koji zadovoljavaju navedene kriterijume.

Više o Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije možete videti na veb-sajtu www.its.edu.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA