Zaboravljena ratnica Dandara: Borila se protiv ropstva, a kada su je uhapsili, skočila je sa stene

Njen suprug bio je poslednji kralj zajednice odbeglih robova, a ona je i danas misteriozna figura i malo se zna o njenom životu

Komentari

  • ruzica

    17. novembar 2019 | 21:20

    svako postovanje dandari! uvek sam imala ogromnu ljutnju na rasizam a dai ne govorimo o ropstvu.covek je ili covek ili zivotinja a nazalosti je visezivotinja zeljnih krvi a takvi su najvece kukavice.treba svi da zivimo u miru slozi i postovanju .zivot je kratak da bi ga unistavala neka stoka kojacetakodjeoticidva metra pod zemljom......postovanje svim ljudima koji su pali kao zrtve bolesnih umova........bravo gospodji dandari i molimo boga da opstanemo barjos malo na ovo parce zemljine kugle kojajemrvica u kosmosu......srdacan pozdrav dobrim i plemenitim ljudimai onima koji se slazu sa mnom anesa krvolocnim beskicmenjacima jerreci zivotinja jeustvari glupo oni se boreza svoj opstank.priroda...a mi.....zasto se mi ubijamo imrzimo? da li iko to zna?naravno...samo bolesni umovi postovanje LJUDIMA!!!!!!!!!!!!!!

    • 17. novembar 2019 | 23:57

      W

      @ruzica

      Meni je baš milo kada dama iz Srb uči zemlje koje su kolevke demokratije šta je to rasizam!? Pa gospo draga nama su pobili, proterali, od 41-95 oko pet miliona Srba i posle 99 još milion i tebisu u mislima Crnci???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA