≫ 

Evo koje nove funkcije nam donose najpopularniji fitnes pametni satovi (VIDEO)

Direktor kompanije Fitbit je bio gost portala Telegraf.rs i otkrio nam novitete koji stižu u Srbiju

  • 0

Fitbit je lider na tržištu fitnes narukvica i satova sa više od 11 godina iskustva i preko 75 miliona prodatih uređaja. Ova kompanija je nastala u Americi, gde je Fitbit postao sinonim za fitnes satove, a danas posluje u više od 70 zemalja uključujući Srbiju.

Tržište nosivih tehnoloških uređaja sa pametnim funkcijama je jedno od najbrže rastućih u zapadnim zemljama, pa su se pre nekoliko godina u trku uključile najjače kompanije poput Applea i brojnih kineskih firmi predstavljajući svoje satove sa proširenom listom pametnih funkcija.

Uvidevši rastući potencijal ovog tržišta, Fitbit je pored satova koji nude isključivo fitnes funkcije pojačao svoj asortiman prodaje i usmerio se ka razvoju softvera uvodeći pametne satove sa više aplikacija i mogućnosti, kao što su elektronsko plaćanje, primanje notifikacija i poruka, praćenje dnevnih aktvnosti i faza sna.

http://www.telegraf.tv/hi-tech/13356-ovaj-sat-prati-vas-trening-pokazuje-vezbe-i-vodootporan-je-do-dubine-od-50m

Jedan od najvećih poduhvata predstavljaće uvođenje senzora koji pate nivo šećera u krvi koji će korisnicima koji pate od dijabetesa predstavlajati pouzdan i bezbolan način vođenja evidencije o potrebnoj dnevnoj dozi insulina i trenutnom zdravstvenom stanju. Ovo će predstavljati samo jedan u nizu novih opcija koje Fitbit razvija u okviru paketa funkcija koje omogućavaju uvid u zdravstevno stanje korisnika, kao što su praćenje nivoa kiseonika u krvi, koji će imati novi Charge 3 model i praćenje broja otkucaja srca i faza sna, koji su već u upotrebi.

Fitbit uređaji su dostupni u prodaji u Srbiji, a ekskluzivni distributer ovih popularnih pametnih satova i narukvica je Comtrade grupa.

Regionalni direktor Centralne i Istočne Evrope kompanije Fitbit, Rares Florea, posetio je Srbiju i za Telegraf.rs je govorio o trenutnoj poziciji i planovima za ovaj region.

- Akvizicijom Vector i Pebel firmi, Fitbit je napravio korak napred ka tržištu smart satova. Lansiranjem našeg Ionic smart sata, koji je dostupan u prodaji u Srbiji, zakoračili smo na tržište sa ogromnim potencijalom.

U Centralnoj i Istočnnoj Evropi beležimo veliki rast. Proširili smo se na Baltik, Češku, Poljsku i Slovačku. A sada smo sa kompanijom Comtrade u Srbiji,  Makedoniji, Albaniji, i Crnoj Gori.

(Telegraf.rs/ A.Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA