≫ 

Upoznajte kompletnu porodicu Tesla bele tehnike

Kompanija Comtrade predstavila je veliki novitet u svojoj Tesla porodici uređaja – belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend: “Tehnologija svima”.

  • 1

Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevica za većinu.

Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, kompanija Comtrade je odlučila da lansira belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz 5 godina garancije.

Pogledajte sve novitete koje je predstavio brend Tesla i koji su namenjeni tome da olakšavaju i ulepšavaju vaš život iz dana u dan:

Veš mašine

Foto: Marko Jovanović

Tesla veš mašine obezbeđuju miran rad, bez vibracija i pomeranja uređaja. Uz izdržljivu šasiju i praktična tehnička rešenja, potrošači će biti zadovoljni malim troškovima održavanja i nakon isteka garancije od 5 godina.

Iz ponude se izdvaja model WF 81490 M koji izuzetno štedi energiju (A+++AA klasa) čija cena iznosi 34.990 dinara. Takođe, mašina za sušenje WT 8C90 M i kombinovana mašina WW 86490 M predstavljaju izvanrednu kombinaciju tehničkih karakeristika, modernog dizajna i atraktivne cene.

I to nije sve, jer u periodu od 3. decembra do 31. januara 2019, za sve kupce Tesla klasičnih i kombinovanih veš mašina koji registruju svoju kupovinu, obezbeđena je besplatna godišnja zaliha Duel praška za veš.

Cene modela veš mašina će se kretati od 21.990 dinara pa do 49.990 dinara - u zavisnosti od modela.

Saznajte sve što vas zanima o novoj Tesla ponudi veš mašina

Sudomašine

Dolaze u različitim dimenzijama kako bi se uklopile u svaki koncept i prostor. Napredne tehničke karakteristike (broj programa, raspon temperatura, energetska klasa i nivo buke) dolaze sa cenama koje Tesla sudomašine čine veoma konkurentnim u poređenju sa trenutno vodećim brendovima.

Iz ponude izdvajamo mašinu za pranje sudova WD 660 MX (60 cm, inox) čija cena iznosi 32.990, kao vodeći uređaj u svojoj cenovnoj kategoriji.

Cene Tesla sudomašina će se kretati od 28.990 dinara pa do 32.990 dinara - u zavisnosti od kapaciteta i funkcija modela.

Saznajte sve o Tesla sudomašinama 

Frižideri

Foto: Telegraf

Vertikalni ili horizontalni, singl ili kombinovani, veći, manji, inox ili beli... Za očuvanje svežine i ukusa vaše omiljene hrane, na raspolaganju vam je veliki izbor modela koji štede energiju i uklapaju se u svaki prostor.

Iz ponude se izdvaja side-by-side frižider RB 5100 FHX koji je po kvalitetu, kapacitetu i dizajnu barem za klasu iznad svoje cene koja iznosi 74.990 dinara.

Skoro svi rashladni uređaji Tesla pripadaju energetskoj klasi A+ i dolaze sa policama od kvalitetnog stakla.

Cene fižidera će se kretati od 14.990 dinara pa do 74.990 dinara - u zavisnosti od modela.

Saznajte sve o Tesla frižiderima koji će se brinuti o vašim namirnicama

Aspiratori

Sada sva jela i svi načini pripreme dolaze u obzir. Da mirisi ne traju duže od ukusa, na raspolaganju su vam kuhinjski, teleskopski, kaminski i dekorativni aspiratori različitih usisnih snaga.

Cene aspiratora će se kretati od 5.990 do 14.990 - u zavisnosti od usisne snage i modela.

Saznajte sve o aspiratorima koji će sprečavati da neprijatni mirisi okupiraju vaš dom

Uređaji za kuvanje

Foto: Telegraf

Brze, ekonomične, bezbedne, lake za održavanje i precizne za podešavanje, Tesla ugradne ploče i rerne štede prostor i olakšavaju pripremu i najzahtevnijih jela.

Ponuda zadovoljava razne ukuse, od klasičnih korisnika do modernih porodica koje prednost daju najnovijoj tehnologiji indukcionih ploča.

Uz to, reprezentativni modeli u ovom segmentu izrađeni su od prestižnog Schott Ceran stakla.

Saznajte sve o ugradnim rernama i ugradnim pločama koji će vašu hranu učiniti još ukusnijim

Cene ugradnih rerni će se kretati od 19.490 do 28.990 dinara - u zavinsosti od modela, dok će se cene ugradnih ploča kretati od 14.490 do 26.990 dinara.

Mikrotalasne rerne

Izrađene su uz pomoć tehnologije koja dolazi od lidera na svetskom tržištu ovih prizvoda, što je svakako garancija kvaliteta. Za atraktivne cene pobrinuo se brend Tesla.

Cene mikrotalasnih rerni će se kretati od 8.990 do do 10.990 dinara.

Saznajte sve o mikrotalasnim rernama koje će vam uštedeti sate vremena prilikom spremanje hrane

5 godina garancije

Tesla bela tehnika dolazi sa 5 godina garancije i kompletna ponuda proizvoda će u prodavnicama biti dostupna od polovine decembra, bez uslovljavanja korisnika registracijom. Uz to, rezervni delovi će biti dostupni i dugo nakon isteka garancije, pa potrošači mogu mirno da spavaju i duže od 5 godina.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA