≫ 

Tesla mašina za pranje veša troši i do 30% manje struje od konkurencije

Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, kompanija Comtrade je odlučila da lansira Tesla belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

  • 3

Veš mašinu danas poseduje svako domaćinstvo i bez ovih aparata gotovo da ne bismo mogli da zamislimo svakodnevicu.

Ipak, skupi modeli ne moraju da garantuju i zadovoljstvo rezultatima. Pošto se veš mašina ne kupuje često, veoma je važno da pre same kupovine dobro razmislite i odlučite se za uređaj koji će svojim funkcijama i karakteristikama najbolje odgovarati vašim potrebama i svakodnevnici cele porodice.

Tesla veš mašine odlikuje robusan, a istovremeno i elegantan dizajn. Projektovane su sa ciljem da zadovolje i najstrože standarde. Izuzetno su stabilne i čvrste jer je pri njihovoj izradi korišćen lim koji je deblji od uobičajenog, kao i ostali materijali visokog kvaliteta, što za rezultat ima mirniji rad i odsustvo onog čuvenog šetanja mašine po kupatilu.

Jedan od modela koji s razlogom zavređuje vašu pažnju, brzo je postao popularan na domaćem tržištu. U pitanju je TESLA WF81490M – veš mašina izuzetnih karakteristika koje će vašoj odeći, vešu, posteljini i svemu ostalom obezbediti vrhunsku čistoću i svežinu.

U daljem tekstu ćemo vas bolje upoznati sa ovim modelom.

Krenimo redom.

Veliki kapacitet bubnja

Foto: Promo

Kapacitet bubnja jedna je od najbitnijih tehničkih karakteristika na koju treba obratiti pažnju pri kupovini. Veš mašine premalog kapaciteta koriste se gotovo svakodnevno, što znači veću potrošnju električne energije i brže habanje samog uređaja.

TESLA WF81490M može da opere 8 kg veša u jednom ciklusu tako da porodica od četiri ili više članova neće morati da je koristi više od tri puta nedeljno. Veliki kapacitet bubnja je olakšavajuća okolnost, pogotovo kod porodica sa malom decom koja lako prljaju odeću i gde se prljav veš brzo nagomilava.

Energetska efikasnost

Foto: Promo

TESLA WF81490M pripada energetskom razredu A+++, što je svrstava u red energetski najefikasnijih uređaja na tržištu. Veš mašine iz ove energetske klase troše i do 30% manje električne energije u odnosu na veš mašine iz A energetskog razreda. Korišćenjem ovakvog aparata trošićete manje električne energije, što će se pozitivno odraziti na vaš kućni budžet, ali i na očuvanje životne sredine.

Snažna centrifuga

Nakon što se veš dobro opere, potrebno je da se dobro iscedi – što je posao koji obavlja centrifuga. Što je broj obrtaja centrifuge po jedinici vremena veći, veš će biti bolje isceđen, a to znači da će mu trebati manje vremena da se osuši.

U režimu centrifuge, bubanj TESLA mašine za pranje veša WF81490M postiže brzinu od 1400 obrtaja u minutu, što znači da će oprani veš biti besprekorno isceđen pre nego što ga iznesete na sušenje.

Međutim, u nekim slučajevima, npr. pri pranju osetljivog veša ili odeće od svile, jaka centrifuga može da ošteti veš. Zbog toga TESLA WF81490M nudi mogućnost regulacije broja obrtaja, tako da snagu centrifuge lako prilagođavate vrsti tkanine.

Veliki broj fino podešenih programa

Foto: Promo

U zavisnosti od vrste veša, kao i stepena zaprljanosti, razlikuje se i način pranja. TESLA WF81490M nudi čak 16 dobro osmišljenih programa za sve tipove odeće, kao što su programi za pranje sportske opreme, vunenih odevnih predmeta, delikatnog veša i dečije odeće.

Poseban program po imenu „Nega za bebe“ obezbeđuje higijensko pranje i ispiranje rublja od zaostalih količina praška, čime se izbegava iritacija kože i sprečavaju moguće alergijske reakcije kod najmlađih članova porodice.

Brži način života u današnje vreme dovodi do toga da u toku dana više puta promenimo odeću koja se, da tako kažemo, još nije pošteno ni zaprljala. Za ovakve situacije tu je program „Ekspresno 15 minuta“ koji će, kako mu ime kaže, za samo 15 minuta higijenski oprati vašu odeću, uz minimalnu potrošnju vode i električne energije.

Foto: Promo

Funkcija koju mnogi od nas često koriste je Odloženi start. Veoma je korisna jer vam omogućava da svoju mašinu podesite tako sa radom započne u toku noći kada je struja jeftinija ili da završi ciklus pranja neposredno pred vaš dolazak sa posla, kako biste odmah mogli da pripremite veš za sušenje.

Korišćenje veš mašine TESLA WF81490M još jednostavnim i lakšim čini pregledni LED ekran sa mogućnošću zaključavanja koje predstavlja zaštitu od nestručnog rukovanja.

Kao i sve TESLA veš mašine, model WF81490M dolazi sa čak 5 godina garancije, zahvaljujući čemu ćete biti bezbrižni tokom dužeg vremenskog perioda. Pravo na 5 godina garancije dobijate već pri samoj kupovini, bez komplikovanih i dosadnih registracija putem interneta.

TESLA WF81490M je veš mašina koja će znatno olakšati vaš svakodnevni život. Odlični rezultati pranja uz minimalnu potrošnju električne energije, kao i sama jednostavnost rukovanja, garantuju vam godine zadovoljstva po ceni koja iznosi samo 34.990 dinara.

(Telegraf.rs/Bojan Milojković/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    23. januar 2019 | 12:36

    Jos jedan dokaz , " Kupujmo Nase " ! Hvala Telegrafu za divan tekst !

  • zika

    23. januar 2019 | 12:29

    važno da i mi imamo proizvodnju bele tehnime, našu srpsku

  • Mica

    28. januar 2019 | 21:37

    Trebalo bi napomenuti da garancija vazi samo za nepotrosne delove a delovi poput lagera nisu u garanciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA