≫ 

Tesla mašine za pranje sudova će vam uštedeti novac i poštedeti ruke

Pogledajte kako sve mašina za pranje sudova može da vam olakša život

  • 0

Mašine za pranje sudova su savremeni kuhinjski aparati osmišljeni sa ciljem da nam olakšaju život i uštede naše vreme i novac. Pored toga, one čuvaju i naše zdravlje jer se na sudovima tretiranim na ovaj način zadržava znatno manje bakterija nego na ručno opranim sudovima. Voda u sudomašinama doseže visoke temperature, što uz temeljno ispiranje i ravnomerno doziranje deterdženta omogućava da svi ostaci hrane i ostale nečistoće budu uspešno otklonjeni.

Prednost ručnog pranja sudova je jedino onda kad za pranje imate samo par posuda koje su vam odmah potrebne, odnosno kada nemate vremena da sačekate da mašina za pranje sudova završi kompletan ciklus pranja. U svim ostalim situacijama mašine za pranje posuđa odnose apsolutnu pobedu.

Evo i par činjenica koje to dokazuju.

Mašine za pranje sudova po jednom ciklusu pranja troše duplo manje električne energije nego bojler prilikom zagrevanja vode potrebne za ručno pranje posuđa. Takođe, one troše i do šest puta manje vode i dvostruko manje deterdženta u poređenju sa tradicionalnim načinom pranja. Sve ovo će se pozitivno odraziti na vaš kućni budžet. No, tu je još jedan veliki benefit koji donose mašine za pranje sudova, a to je ušteda vašeg vremena. Njihovom upotrebom uštedećete i do 230 sati na godišnjem nivou, što je gotov celih 10 dana.

Sad razmislite kako biste iskoristili to vreme i ušteđeni novac. Da li biste i dalje stajali pored sudopere ili bi proveli tih 10 dana na mnogo zabavniji način, recimo otputovali negde sa vama dragim osobama. Sjajno, zar ne?

Zato ovom prilikom želimo da vam predstavimo TESLA WD660MX mašinu za pranje sudova – model koji je bez premca u svojoj klasi i koji, pored toga što savršeno brine o vašem posuđu, svojim elegantnim izgledom i savremenim dizajnom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Spoljašnjost izrađena od inoxa, sa preglednim i pažljivo dizajniranim displejom, čini da ova mašina bude upečatljiv detalj i u najmodernijim kuhinjama.

Ali, kako sam izgled nije ono što treba da bude presudno kod kupovine ove vrste uređaja, ovu sudomašinu odlikuje niz tehnologija i tehničkih rešenja koja čine da vaši sudovi budu besprekorno čisti.

Foto: Promo

U mašine za pranje sudova manjeg kapaciteta, od 6 do 10 kompleta, često ne može da stane svo isprljano posuđe, pogotovu kad pored standardnih sudova, tanjira i escajga treba oprati i glomaznije sudove, kao što su šerpe i činije koje zauzimaju dosta mesta u korpama. To znači da ćete mašinu nekad morati da uključujete i do dva puta zaredom pri spremanju i najjednostavnijeg ručka, što predstavlja dodatnu potrošnju vode i električne energije.

Međutim, to nije slučaj i sa TESLA WD660MX mašinom za sudove.

Naime, zahvaljujući kapacitetu za 12 kompleta, TESLA WD660MX je pravo rešenje za svaku kuhinju i svako domaćinstvo. Posebno je pogodna za porodice sa više članova, gde posle svakog obroka ostane gomila prljavih tanjira, čaša i ostalih posuda spremnih za pranje. Takođe, pripremanje određenih specijaliteta iziskuje i upotrebu dosta sudova i pribora, ali ni to više nije problem jer sa ovim uređajem možete da se upustite u spremanje vaših omiljenih jela, bez bojazni da sve zaprljane posude neće stati u korpe vaše sudomašine.

Energetska klasa je ono na šta svaki kupac jednog ovakvog uređaja treba da obrati pažnju, a TESLA WD660MX vas ni u tom pogledu neće razočarati jer pripada A++ energetskom razredu. Mašine za pranje sudova iz ove energetske klase troše primetno manje struje i vode u odnosu na mašine iz nižih energetskih klasa. Drugim rečima, koristeći ovu mašinu ne samo da će vam stizati manji računi za struju i vodu, već ćete uštedom energije pozitivno uticati i na očuvanje životne sredine. Kod mašina za pranje sudova iz A++ energetske klase značajno je smanjen i nivo buke.

Programi i funkcije koje ova mašina poseduje omogućiće vam pravo rešenje za svaku situaciju, bez obzira na količinu posuđa i stepen zaprljanosti istog.

Pored više programa za normalno zaprljano posuđe postoji i program „Intezivno“, za izuzetno zaprljano posuđe poput tiganja i šerpi sa skorelom hranom. Za normalno zaprljano posuđe koje treba brzo oprati tu je program „90 min“, dok za blago zaprljane sudove, kojima ne treba sušenje, možete koristiti i program „Ubrzano“ koji traje svega 30-ak minuta. Opcija „Polovina kapaciteta“ omogućava pranje samo na gornjoj ili donjoj polici, što predstavlja dodatnu uštedu električne energije i pogodno je za manje količine sudova.

Ukoliko želite da vaše posuđe bude potpuno suvo pre nego što ga izvadite iz mašine tu je i opcija dodatnog sušenja. Zahvaljujući ovoj funkciji, sudove odmah možete smestiti na njihovo mesto u kuhinjskim elementima, bez dodatnog brisanja krpom. Dodatnu fleksibilnost omogućava i funkcija „Odloženi start“, pomoću koje početak pranja možete zakazati i do 24 sata unapred.

Pored svega navedenog, još jedan od razloga zbog kojih TESLA WD660MX mašina za pranje sudova treba da se nađe na vašoj listi želja je i garancija od čak 5 godina, zahvaljujući kojoj ćete biti spokojni duži vremenski period.

Čuvajte svoje zdravlje, štedite vreme i novac, uz blistav sjaj vašeg posuđa.

(Telegraf.rs/Bojan Milojković/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA