≫ 

Tesla dupli frižider ima posebno smešten zamrzivač, hrana u njemu duže traje

Zdrava i dobro izbalansirana ishrana je od velike važnosti za čovekovo opšte zdravlje i kvalitet života

  • 3

Moderno doba i razvoj tehnologije su učinili da informacije bilo koje vrste svima budu lako dostupne pa poslednjih godina ubrzano raste svest ljudi o pravilnom načinu ishrane.

Nakon kupovine, namirnice je potrebno skladištiti na pravi način da bi do trenutka pripreme obroka ostale sveže i zadržale sva svoja hranljiva svojstva. Iz tog razloga potrebno je odabrati pravi frižider i/ili zamrzivač, odnosno uređaj koji će ovaj posao obavljati na najbolji mogući način.

Pored sagledavanja performansi različitih modela, koje će u najvećoj meri uticati da hrana ostane sveža, potrebno je odlučiti se i za tip rashladnog uređaja. Na tržištu se nalazi veliki broj zamrzivača i tzv. frižidera sa jednim vratima, ali se usled praktičnosti i uštede prostora kupci najčešće odlučuju za kupovinu kombinovanih frižidera.

Iako predstavljaju dobar spoj dve vrste uređaja, kombinovani frižideri često umeju da zadaju i glavobolje njihovim korisnicima. Ovo se najčešće dešava kod spremanja zimnice, prilikom pripreme slave i drugih porodičnih okupljanja ili nakon većih kupovina kada dolazi do pitanja gde i kako smestiti svu tu hranu. Zamrzivački deo, pored toga što je manjeg kapaciteta, samim svojim sistemom raspoređivanja hrane po fiokama zna da zada dosta problema. Naime, usled natrpanosti traženje željene namirnice često ume da se pretvori u pravu avanturu.

Ukoliko želite da imate dovoljno mesta u vašem frižideru, tj. da vam sveže namirnice uvek budu pri ruci, bez potrebe da svaki čas trčite u prodavnicu, pravo rešenje za vas je takozvani side-by-side frižider, poznat još i kao dupli frižider.

Foto: Promo

Ovi frižideri imaju dvoje vrata – u desnom delu se nalazi frižider dok je leva strana rezervisana za zamrzivač. Pored velikog kapaciteta, niz različitih mogućnosti raspoređivanja i skladištenja namirnica i odlična preglednost unutrašnjosti samog uređaja su ono što ovu vrstu frižidera izdvaja od ostalih.

Jedan od razloga zašto frižideri ovog tipa nisu zastupljeni u većoj meri u domaćinstvima u našoj zemlji je njihova visoka cena. Često su i do nekoliko puta skuplji od klasičnih kombinovanih frižidera.

Međutim, kompanija Comtrade, u čijem je vlasništvu vrlo popularna robna marka TESLA, poznata po uređajima odličnog kvaliteta i pristupačne cene, i ovog puta ima pravi odgovor.

TESLA na tržište donosi side-by-side frižider sa oznakom RB5100FHX. Korišćenjem najkvalitetnijih materijala i primenom najsavremenijih tehnologija, TESLA razvojni tim omogućio je dostupnost ovog proizvoda izvanrednih performansi, po ceni koja je primetno niža od prosečne cene ovakvih uređaja. Pored činjenice da performansama koje postiže u radu bez po muke parira i modelima vodećih svetskih proizvođača, TESLA RB5100FHX frižider odlikuju moderan dizajn i izvrstan kvalitet izrade.

Zahvaljujući svedenim linijama, eksterijeru od inoksa i aluminijumskim ručkama koje ovom frižideru daju posebnu notu elegancije, TESLA RB5100FHX će nesumnjivo biti pravi dijamant vaše kuhinje.

Foto: Promo

Savremena No Frost tehnologija, potpomognuta ostalim inovativnim rešenjima, pružiće najbolji tretman vašoj hrani – čuvajući je svežom i zdravom duži vremenski period.

No Frost tehnologija hlađenja omogućava intenzivnu cirkulaciju hladnog vazduha, čime se eliminiše vlaga iz frižiderskog i zamrzivačkog dela i na taj način se sprečava stvaranje inja na namirnicama, odnosno stvaranje leda u unutrašnjosti frižidera. Pakovanja smrznutih namirnica se više neće lepiti jedno za drugo, preglednost i iskorišćenost prostora će biti primetno bolja, a mukotrpno odmrzavanje i čišćenje frižidera će postati prošlost.

Multy&dynaCool sistem za cirkulaciju vazduha ravnomerno raspoređuje hladan vazduh po svim delovima frižidera, tako da je temperatura i vlažnost vazduha ista na svim policama.

Veliki kapacitet od 345 litara u frižiderskom, odnosno 172 litara u zamrzivačkom delu, uspešno će zadovoljiti potrebe za odlaganje namirnica jedne višečlane porodice. Hranu možete čuvati na policama od kaljenog stakla, podesivim po visini, u posudama na vratima ili u posebnim kutijama za čuvanje voća i povrća. Posude na vratima u zamrzivačkom delu idealne su za čuvanje načetih pakovanja smrznutog povrća, kao što su grašak ili boranija, nepojedenog sladoleda i svih drugih manjih pakovanja zamrznute hrane za koju želite da vam uvek bude pri ruci.

TESLA RB5100FHX poseduje i praktični dispanzer za vodu, koji vam omogućava da u svakom natočite čašu hladne vode, bez otvaranja vrata frižidera. Ovo je posebno korisno u vrelim letnjim mesecima, kada nam je ova vrsta osveženja i te kako potrebna.

Foto: Promo

Pomoću LED ekrana osetljivog na dodir možete nezavisno da podešavate temperature u frižiderskom i zamrzivačkom delu, a možete odabrati i režim rada vašeg aparata. Pored Smart režima, koji postavlja temperature u oba odeljka automatski, tu su i komande za brzo hlađenje i brzo zamrzavanje. Eco režim, u kojem frižider radi sa najmanjom mogućom potrošnjom energije, možete koristiti kada ste duže vreme odsutni od kuće, npr. kada odete na odmor. Postoji i opcija zaključavanja zadatih komandi kako ne bi došlo do neadekvatnog rukovanja samim uređajem.

Petogodišnja bezuslovna garancija i A+ energetski razred, koji TESLA RB5100FHX svrstava u red energetski najefikasnijih aparata, dodatni su razlozi za posedovanje ovog izuzetnog side-by-side fižidera. TESLA RB5100FHX, pored toga što svojim izgledom oplemenjuje prostor u kom se nalazi, istovremeno vodeći računa i o vašoj hrani, radi ono što je najvažnije – čuva vaše zdravlje i zdravlje vaše porodice.

(Telegraf.rs/Bojan Milojković/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA