• 0

Ovo je idealni gedžet za sve one koji baš ne podnose zimu

Imaju tri stepena regulacije temperature: High, Medium i Low, odnosno 40, 45 i 50 stepeni

  • 0

I pored toga što nas je prava zima do sada zaobilazila, kalendar nam govori bi ipak trebalo da mislimo i o hladnijim danima, odnosno kapama, šalovima i rukavicama.

Umesto kupovine “termo” rukavica nekog izvikanog sportskog branda, sada imate mogućnosti da naručite rukavice kanadske firme Candle Apparel - koje same greju ruke.

Rastegljive su, otporne na vodu i sneg, a imaju i površinu koja vam omogućava rad na ekranu telefona ili tableta bez straha od ispadanja iz ruke.

Rukavice greju ruke do temperature od 49 stepeni Celzijusa, njihova litijum-jonska baterija omogućava grejanje u trajanju do šest sati.

Rukavice imaju tri stepena regulacije temperature: High, Medium i Low, odnosno 40, 45 i 50 stepeni. Proizvođač navodi da se mogu prati u mašini za veš.

Zahvaljujući uspešnoj Indegogo kampanji Candle Apparel je “crowdfundingom” za svoj projekat sakupila 175.000 dolara. Candle Apparel rukavice se trenutno prodaju samo na Indiegogo sajtu i to po ceni od 99 dolara. Isporuka počinje 22. januara 2020. godine.

Inače, uz rukavice, uskoro će biti moguće naručiti i čarape koje će, na potpuno identičan način, grejati stopala.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima