≫ 

Multifunkcionalan gedžet ne postoji?

Upoznajte Huawei Watch GT2 pametne satove

  • 0
Huawei Watch GT2 Foto: Huawei

Bez obzira na to da li ste osoba koja više voli da se oblači sportski ili elegantno, svakoj odevnoj kombinaciji potreban je aksesoar koji će je upotpuniti. Da li su to marama, naočare za sunce, kačket, traka za kosu, kravata ili neki drugi dodatak – izbor je na vama. Sat je takođe aksesoar koji je vanvremenski i uvek dobro izgleda, a razvoj tehnologije nam je omogućio da analogne satove zamenimo digitalnim, koji su pored lepog izgleda, izuzetno korisni, multifunkcionalni uređaji. Huawei Watch GT2 pametni satovi su od pojavljivanja, krajem prošle godine, doneli novine u svet pametnih gedžeta. Pored unapređenih modela muških satova, u portfoliju kompanije Huawei našli su se i modeli ženskih satova.

Huawei Watch GT2 Foto: Huawei

Do 21. februara u toku je aktivacija kompanije Huawei, koja vam nudi mogućnost kupovine Huawei Watch GT2 satova po izuzetno povoljnim cenama. Naime, kupovinom jednog sata ostvarujete 10% popusta, a ukoliko se odlučite za dva, na drugi dobijate 50% popusta.

Različiti modni stilovi često su presudni u odabiru aksesoara ili gedžeta. Zbog toga se u ponudi Huawei Watch GT2 pametnih satova mogu pronaći po dva modela muških i dva modela ženskih. Kolekciju muških pametnih satova čine Sports i Classic modeli, dok žensku kolekciju čine modeli Elegant i Classic.

Osnovna razlika između muških i ženskih satova je veličina. Muški sat je prečnika 46mm, dok prečnik na ženskom satu iznosi 42mm. Pored toga, muški satovi se razlikuju u odnosu na kolekciju: sat iz sportske kolekcije ima crnu silikonsku narukvicu i crni metalni okvir, dok sat iz kategorije Classic odlikuje kožna braon narukvica i metalni okvir srebrne boje.

Huawei Watch GT2 Foto: Huawei

Ženski sat iz Elegant kolekcije odlikuje metalna rose gold narukvica, kao i metalni okvir iste boje. Sat iz Classic kolekcije dolazi sa kožnom bež narukvicom i metalnim okvirom srebrne boje.

Svi modeli Huawei Watch GT2 imaju veoma jedostavan mehanizam zamene narukvica, pa tako narukvicu koju ste odabrali prilikom kupovine sata možete zameniti za svega nekoliko sekundi.

Huawei Watch GT2 satovi podržavaju 15 različitih sportova, podeljenih na sportove u zatvorenom i sportove na otvorenom. Uz to, satovi sakupljaju i obrađuju veliki broj podataka u cilju pružanja što detaljnije analize, kako biste mogli da pratite svoj napredak na svakodnevnom nivou.

Huawei Watch GT2 satovi poseduju i odvojenu memoriju za skladištenje i do 500 pesama, pa tako možete slušati muziku sa sata, bez korišćenja pametnog telefona. A ukoliko već imate kreirane svoje omiljene plej liste na telefonu ili nekoj od muzičkih platformi (Deezer, Spotify…) bez brige, nakon povezivanja sata i telefona imaćete pristup i njima.

Ne propustite priliku da obradujete sebe i sebi dragu osobu. Uhvatite je za ruku i zajedno odaberite modele Huawei Watch GT2 satova koji pristaju najbolje vama i vašem modnom stilu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA