Ako vam je baterija uvek prazna, ovaj punjač od 27.000mAh je kao stvoren za vas

U stanju je da "do kraja" napuni bateriju laptopa za samo 1,5 sat, a telefon čak sedam puta brže nego sa standardnim punjačem

  • 0
SuperTank powerbank, punjač, pauerbenk Foto: Zendure

Ukoliko ste od onih kojima je svaka baterija mala i kojima većina prenosnih baterija za punjenje (powerbank), koje se najčešće prave u rasponu kapaciteta od 4.000 do 10.000mAh, obradovaće vas mogućnost da konačno zadovoljite svoju glad za više struje za punjenje telefona i svih ostalih uređaja.

SuperTank je punjač/powerbank američke startap komapnije Zendure, koji je tokom prošle godine izazvao toliko intresovanje potecijalnih korisnika da je tokom "kraudfanding" kampnje na sajtu Indiegogo uspeo da sakupi nešto manje od, skoro pa, neverovatnih 850.000 dolara.

SuperTank je dualni (100W i 60W) USB-C punjač kapaciteta - 27.000mAh, za koga proizvođač tvrdi da nudi najbolji odnos kapaciteta, dimenzija i cene.

Ovaj punjač, zahvaljujući snazi od 100W, u stanju je da "do kraja" napuni bateriju laptop računara za samo 1,5 sat, što je dvostruko brže od uobičajnog, dok se npr. iPhone X napuni čak sedam puta brže nego sa standardnim punjačem.

Na uređaju se nalaze četiri USB ulaza, i to: dva USB-A (15W i 18W) i dva USB-C (60W i 100W), pa je tako istovremeno moguće puniti četiri uređaj odjednom, od pametnih satova i telefona, do kamera, laptopova i drugih prenosnih gedžeta.

Zendure SuperTank se putem sajta proizvođača, kao i na Amazonu, može naručiti po ceni od 191,90 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA