HONOR Watch GS Pro od sutra u prodaji u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR u saradnji sa pustolovom Andrejem Maričićem predstavlja robusni pametni sat Honor Watch GS Pro, namenjem svim modernim istraživačima i ljudima koji se ne ustručavaju da istraže nepoznate predele, savršeno se uklapajući u HONOR scenario pametnog življenja

  • 1
Honor

Foto: Promo

- Sada pošto imam HONOR Watch GS Pro biću još „luđi“ i ići ću na neka mesta na koja ranije nisam ni razmišljao da odem - smatra Andrej Maričić

HONOR Watch GS Pro pametni sat najzad je stigao u Srbiju i od sutra, 22. oktobra može se naći u prodaji u svim ovlašćenim radnjama.

Globalni tehnološki brend Honor sa zadovoljstvom predstavlja saradnju sa pustolovom Andrejem Maričićem, koji je imao priliku da se među prvima upozna sa robusnim HONOR Watch GS Pro.

- Jako sam zadovoljan performansama pametnog sata kao što je GS Pro pošto ja generalno volim da nosim veće satove. Ono što je korisno u ovoj priči, a vezano je za posao kojim se ja bavim, jeste vreme koje je neophodno da se istroši baterija, što je 25 dana. Fascinantno. A treba malo vremena da se napuni - prve su Andrejeve impresije posle testiranja HONOR Watch GS Pro na izazovnom terenu.

Kako kaže, ovaj sat ima izuzetno zanimljivu funkciju da se ne izgubite na terenu.

- Mislim da bi bilo mnogo čudno da se pustolov izgubi. Dešavaju se i te situacije, jako bih voleo da sam imao ovaj sat ranije i u nekim prethodnim situacijama kada nisam znao gde idem i kako da se vratim. Dobra stvar kod ovog sata je što ima opciju da vas vrati na početnu tačku tako da ni u jednom momentu ne možete da se izgubite. Još jedna funkcija koja me je iznenadila prijatno jeste predviđanje vremenskih uslova, koji su bitni za ono čime se ja bavim. Važno je u momentu kada krenem na neki put ili u novu avanturu da znam da će za tri, četiri sata da padne kiša i onda mogu da pravim planove za dalje... Da sam imao ovaj sat ranije, toliko bih stvari snimio bolje. Ne bi bilo toliko kiše možda, uvek bih imao idealno vreme i uslove. Uopšte ne moram stalno da motrim na sat i tu nešto podešavam. Ako postavim program za outdoor, prati mi korake, pređenu kilometražu, otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, visinu na kojoj se nalazim, vazdušni pritisak. Sad, pošto imam ovakav sat, biću još luđi i ići ću na neka mesta koja ranije nisam ni razmišljao da posetim - podelio je Andrej utiske o HONOR Watch GS Pro posle jedne od njegovih pustolovina na kojoj ga je pratio novi robusni pametni sat, a njegove utiske o korišćenju ovog sata možete pogledati u videu na sledećem LINKU.

HONOR Watch GS Pro i HONOR Watch ES satovi u Srbiji naći će se u prodaji od sutra, 22. oktobra u svim ovlašćenim prodajnim mestima, kao i u Telenor i MTS radnjama. 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA