HONOR Watch ES – stil u pokretu

Globalni tehnološki brend HONOR predstavlja HONOR Watch ES, idealan spoj pametnog i fitnes sata, koji garantuje nepogrešiv stil u pokretu

  • 1
Honor

Foto: Promo

HONOR Watch ES pametni sat spaja naizgled nespojivo – ovaj uređaj je namenjen svima koji prate modne trendove, ali i zdrav način života. Lagan i tanak, sa kućištem od plastike, AMOLED displejem od 1.64 inča i čak 95 programa za vežbanje, Honor Watch ES sat prati vaš ritam.

Kako bi to uspeo, baterija ovog uređaja u idealnim uslovima omogućava oko 10 dana rada – pola sata brzog punjenja dovoljno je za nedelju dana standardne upotrebe tako da možete da se opustite i uživate u njegovim brojnim funkcijama.

Jedna od njih je i mogućnost virtuelnog trenera sa 12 animiranih časova i 44  standardne animacije za kretanje tela, koje se prikazuju na satu i pomažu korisniku da pravilno izvede pokrete u pojedinim fazama konkretnih vežbi, pa čak i kada se radi o brzom treningu u kancelariji ili treningu trbušnih mišića. Takođe, HONOR Watch ES dolazi sa 10 profesionalnih režima treninga, uključujući hodanje, trčanje, vožnju bicikle, plivanje, tako da ćete pronaći omiljene treninge pomoću 85 prilagođenih režima koji će vam pomoći da ostanete aktivni. Tokom vežbanja, uređaj konstantno meri broj otkucaja srca u minuti i ukazuje da li se nalazite u modu zagrevanja ili ozbiljnih vežbi, a na raspolaganju je i mogućnost merenja nivoa kiseonika u krvi, kao i pružanje personalizovanih instrukcija i preporuka na osnovu indikatora u realnom vremenu. Pored toga, ima mogućnost upravljanja svakodnevnim stresom sa HUAWEI TruRelax™,  tako što umiruje vaš um serijom vežbi za disanje u aplikaciji za disanje, dok TruSleep™ tehnologija na osnovu personalizovane procene i preporuka daje kritičan uvid kako bi vam pomogle da postignete bolji kvalitet sna.

Honor

Foto: Promo

Koristite HONOR Watch ES da proverite vremensku prognozu, puštate muziku ili izvršite druge operacije bez napora, kao i da ostanete priključeni čak i kada se odjavite. Dovoljno je samo da podignete zglob kako bi pregledali dolazeće pozive, nove poruke i kalendarske događaje, a kao lice sata možete postaviti I omiljenu fotografiju.

HONOR Watch ES je dostupan u tri boje, crno, beloj i roze, sa kaiševima koji su dizajnirani da odgovaraju svakoj ličnosti i stilu - od sportskog do neformalnog, čak i futurističkog. Ovaj pametni sat, kao i model HONOR Watch GS Pro, se nalaze u prodaji od 22. oktobra u svim ovlašćenim prodajnim mestima, kao i Telenor i MTS radnjama.

O HONOR-u

HONOR je vodeći tehnološki brend za mlade širom sveta, nastao u doba razvoja mobilnog interneta i oblikovan revolucionarnim tehnologijama nastalim iz nepokolebljivog fokusa kompanije na ulaganje u istraživanje i razvoj. Koristeći sve mogućnosti u eri 5G i veštačke inteligencije, HONOR teži da stvori inteligentni novi svet za mlade razvojem pametnog ekosistema življenja koji će inspirisati kulturu mladih. HONOR će nastaviti da se izdvaja pronalaženjem zabave u inovacijama, tech chic lifestyle proizvodima i konstantno rastućom zajednicom svojih korisnika.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA