Šta sve možeš sa svojim pametnim Huawei satom ako baš i nisi neki sportski tip?

Što ga više nosite i koristite, to ste više u prilici da otkrivate svoj Huawei Watch GT 2 Pro...

  • 1
Huawei GT 2 Pro Foto: Huawei

Kada pratiš tehnologiju i stalno ti različiti uređaji prolaze kroz ruke, dešava se da dođeš u situaciju kada na test dobiješ najnoviji pametni sat, koji prati i meri aktivnosti u velikom broju sportskih disciplina - a da ti baš i nisi neki sportski tip...

A novi Huawei Watch GT 2 Pro je upravo to, napredni gedžet elegantnog dizajna, sposoban da prati aktivnost korisnika u preko 100 najrazličitijih sportskih disciplina. Isprobaš osnovne funkcije, svidi ti se što konačno neko tvoje povremeno igranje pikada smatra sportom (budući da sat prati čak i tu aktivnost), ali će ti nekako ostati osećaj da si ostao uskraćen za igranje basketa ili plivanje sa njim na ruci.

Nema veze, zato je naporan radni dan prava prilika da se isproba merenje nivoa stresa, pa zahvaljujući tome možete tačno da znate kada bi trebalo da "ohladite" malo. GT2 Pro vodi računa o pritisku kojem je njegov vlasnik izložen, usled ubrzanog ritma života i napora kojem se izlaže.

Tako, kada grafikon stresa "ode u crveno", vreme je da ostavite trenutni posao na 15-ak minuta, izađete u kraću šetnju ili uradite koju vežbu disanja kako biste se oslobodili stresa.

A ako je ta postane nešto duža, tu je Route Back funkcija, koja pamti putanju i koristi GPS za preciznije označavanje pozicije, pa ako u toku radnog vremena malo dalje odlutate lako ćete se vratiti nazad.

Rad od kuće, u uslovima pandemije korona virusa, praktično je doveo do stapanja radnog i slobodnog vremena, i u mom slučaju, uticao na nedovoljno dug san i povećan umor.

Međutim, zahvaljujući TruSleep 2.0 tehnologiji, GT 2 Pro je u stanju da prati i dijagnostifikuje 6 čestih problema sa snom. Sat, dok spavate, prati otkucaje srca, analizira disanje i daje ocenu za ukupan kvalitet sna, što mu omogućava da korisniku daje predloge za bolji odmor, što je meni pomoglo da produžim svoj san i budem odmorniji.

I tako, malo, po malo, ne-sportski gedžetoman počne da otkriva da Huawei Watch GT 2 Pro ima još toga da ponudi korsniku, mimo onih 100 + sportova koje prati.

A kada završite posao i krenete u popodnevnu šetnju, potrebe su vam samo Bluetooth bežične slušalice da biste uživali u omiljenoj muzici, budući da na sat može da u stane čak 4GB iste. Telefon ostavite kući, pošto vam za slušanje muzike upošte nije ni potreban, jer ideja takve popodnevne šetnje i jeste da se odmorite, kako od posla tako i od telefona.

U odnosu na svoje prethodnike iz GT serije, GT 2 Pro podržava mogućnost instaliranja dodatnih aplikacija. Ta opcija korisniku omogućava čak i igranje nekoliko jednostavnih igrica na njegovom ekranu, što svakako doprinosi njegovoj "zabavnoj" strani.

Osim toga, u šetnji, onoj dužoj, u prirodi, od pomoći vam može biti i kompas, u koji se jednim klikom na ekran sat pretvara.

I što ga više nosite i koristite, to ste više u prilici da otkrivate svoj Huawei Watch GT 2 Pro...

Tada shvatite da to nije pametan sat isključivo namenjen sportistima, već da je reč o svestranom multifunkcionalnom gedžetu, koji korisniku nudi mnogo i koji, pri tom, zaista odlično izgleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA