Sačuvajte zdravlje vaše porodice - Izaberite Levoit

Filtriranjem zagađivača možemo sačuvati naše i zdravlje naših najbližih

  • 0
Levoit prešćovač vazduha Foto: Promo/Levoit

Vazduh u zatvorenoj prostoriji je i do 5 puta zagađeniji od spoljašnjeg, a zagađivači se nalaze svuda oko nas – izduvni gasovi, proizvodi za čišćenje, cigarete, i mnogi drugi. Jednako zabrinjavajući su i alergeni poput grinja, plesni, polena i peruti kućnih ljubimaca koji se velikom brzinom nakupe u vazduhu i onemogućavaju nam da pravilno dišemo.

Filtriranjem ovih zagađivača možemo sačuvati naše i zdravlje naših najbližih. Zato je važno da u domu imamo idealnog saveznika koji će nam pomoći da ne brinemo o kvalitetu vazduha. Levoit prečišćivači su kreirani da bi uneli besprekornu svežinu u naše okruženje, a zbog svog kvaliteta su sa razlogom brend broj 1 prečišćivača vazduha u SAD.

Svi Levoit uređaji poseduju True HEPA tehnologiju - najefikasniji filter vazduha koji je danas dostupan. Njegove najveća prednost je što uklanja čak 99,97% štetnih čestica, a posebno je značajno što ne proizvodi ozon, kao i ni druge štetne nusproizvode. Osim True HEPA tehnologije, imaju i preliminarni filter i filter aktivnog ugljenika za efikasnu, trostepenu zaštitu.

Levoit prešćovač vazduha Foto: Promo/Levoit

Kako bi utvrdili koji model prećišćivača najviše odgovara vašim potrebama, potrebno je da sagledamo više faktora, kao što su veličina prostora i tehničke specifikacije uređaja. Naša preporuka su sledeći modeli Levoit uređaja, koji će se savršeno uklopiti u svačiji dom – i budžet.

  • Levoit Core 300 True HEPA – Pažljivo dizajniran da se uklopi u bilo koji prostor, koristi naprednu tehnologiju kako bi svaki deo doma ispunio svežim vazduhom.
  • Levoit Core P350 Pet Care True HEPA – Namenjen vlasnicima kućnih ljubimaca, efikasno hvata čestice krzna, peruti, upija i uklanja mirise životinjskog porekla, tako da dom uvek miriše sveže.
  • Levoit Vital 100 True HEPA – Sa efektivnim rasponom do 28 kvadratnih metara, savršen je za dnevne sobe, spavaće sobe i kancelarije.
  • Levoit LV-PUR131 True HEPA – Efektivno pokriva čak 33 kvadratna metra, što ga čini sjajnim izborom za veće prostorije.
Levoit prešćovač vazduha Foto: Promo/Levoit

Najnoviji tendovi ukazuju na to da sve više vremena provodimo u zatvorenom prostoru zbog čega su Levoit prečišćivači neophodni saveznici našeg zdravlja. Uklanjanje nevidljivih čestica može pružiti olakšanje onima sa alergijama, a istovremeno preventivno sprečiti nastajanje ozbiljnih zdravstvenih problema, omogućavajući nama i našim najbližima da samouvereno udišemo čist i bezbedan vazduh. Uverite se i sami zašto su Levoit uređaji među najprodavanijim prečišćivačima na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA