Pametni telefon za 999 RSD? Ako posetite najveću prodavnicu tehnike 18.11. uverićete se da je moguće

U toku prvog rođendana Gigatron Megastore-a u Extra Centru očekuju vas do sada zaista neviđeni popusti

  • 5
gigatron Foto: Srđan Obradović

Kompanija Gigatron, jedan od lidera na tržištu tehnike u Srbiji, iz godine u godinu pronalazi nove načine kako da obezbedi što bolje iskustvo kupovine, nudeći jedinstvene akcije koje su brzo izazvale veliko interesovanje među kupcima. Ovom prilikom Gigatron ide korak dalje, zahvaljujući jednoj od najboljih akcija do sada. U toku prvog rođendana Gigatron Megastore-a u Extra Centru, 18. 11. 2021. godine, na adresi Omladinskih brigada 100, na Novom Beogradu, očekuju vas, do sada zaista neviđeni popusti.

Povodom rođendanskog popusta, očekuje vas fantastičnih 26.000 RSD uštede kupovinom Android mobilnog telefona za samo 999 RSD, televizori dijagonale 32 inča po ceni od 9.999 RSD, Gorenje mašina za pranje veša za 14.999 RSD, kao i mnogi drugi popusti.

Prijavite se na specijalni Newsletter, putem rođendanske stranice, kako biste među prvima pogledali kompletnu ponudu pomenute Gigatron akcije u Extra Centru. Vrata Gigatron Megastore-a u Extra Centru će biti otvorena već od 9h, budite brzi, jer su količine ograničene!

Ovaj Gigatron Megastore objekat se prostire na impresivnih 2.000 m2 i kupcima obezbeđuje prostran, besplatan parking. U ovom Gigatron Megastore-u možete pronaći veliki izbor različitih proizvoda iz domena tehničke robe, koje potpisuju renomirani proizvođači.

Ne propustite priliku da opremite svoj dom, napravite idealan setup ili obezbedite sebi idealne uslove za aktivan život.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    17. novembar 2021 | 13:51

    Ma važi , uporedio njihove cene sa stvarnim cenama , sve skuplje za 20- 30%

  • Gox

    17. novembar 2021 | 17:30

    Najbolji su . Uvek kupujem kod njih , imaju robu na stanju , kod većine ostalih čeka se po nekoliko dana,em imaju možda i najbolje prodavce koji za razliku od drugih sistema znaju na kulturan i pismen način da usluže i daju informaciju. Moje iskustvo sa njima je takvo.

  • X files

    18. novembar 2021 | 09:58

    Pratim tri stvari od tehnike da kupim. Sve tri su "kao pojeftinile", a u stvari cena je ista! I da, može da se nađe dosta jeftinije...tako da tamo kupujem samo kada nemam drugog izbora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA