Čuveni Black Friday je konačno počeo

Takozvani Crni petak jedan je od omiljenih dana za kupoholičare, tokom kog možete da uštedite mnogo novca

  • 3
istyle black friday Foto: iStyle

Black Friday je prvi dan nakon praznika Dan zahvalnosti u SAD-u i počevši od 2000. godine, ovaj dan se smatra početkom božićne šoping sezone, kada su prodavnice većih brendova otvorene prekovremeno, često i tokom noći, i kada se promotivni proizvodi nude po specijalnim, sniženim cenama.

Njegovo ime potiče iz Filadelfije, kada se izraz Black Friday prvobitno koristio za opisivanje gužvi na ulicama koje obično nastanu dan nakon praznika Dan zahvalnosti. Korišćenje ovog termina otpočelo je nešto pre 1961. godine, a lokalne okvire premašilo je oko 1975. Kasnije se pojavilo još jedno objašnjenje ovog termina, a to je da prodavci uglavnom posluju sa gubitkom u periodu od januara do novembra i da je Black Friday tačka preokreta, odnosno momenat ostvarivanja profita.

Većina trgovaca u Srbiji sa svojim najvećim Black Friday sniženjima kreće upravo danas. Da, sada je pravo vreme da kupite ono o čemu razmišljate čitave godine i uštedite ogroman novac i kupite bolji i kvalitetniji brend po daleko nižoj ceni.

Za sve ljubitelje gedžeta, izdvojili smo Black Friday ponudu iSTYLE Apple Premium Resellera.

Ukoliko vam je potreban novi računar, svakako najbolji izbor je MacBook Air sa novim Apple M1 čipom koji je ujedno najtanji i najlakši računar iz Apple ponude. Tokom Black Friday popusta ga možete kupiti i uštedeti do 22.300 dinara.

istyle black friday MacBook Air Silver with M1 chip Hero/ Foto: iStyle

Za sve ljubitelje iPhone telefona, iSTYLE je pripremio specijalnu ponudu, počevši već od 58.900 dinara za iPhone SE model.

istyle black friday iPhone SE Black/ Foto: iStyle

Tu je i fantastičan Apple Watch, pametni sat koji ne samo što brine o vašem zdravlju, već će vas na najbolji mogući način motivisati da budete aktivniji i popravite svoju kondiciju. Tokom Black Friday popusta, ovaj sat možete pronaći u iSTYLE-u, po ceni već od 28.900 dinara.

istyle black friday Apple Watch Series 6 GPS 44mm Space Gray Aluminum Black/ Foto: iStyle

Među asortimanom iSTYLE prodavnica naišli smo i na brojne druge proizvode koji su na odličnim akcijama, poput AirPods bežičnih slušalica, tako da je naš savet da požurite, jer Black Friday ponuda traje samo do 29. novembra!

Ukoliko želite da prilikom kupovine izbegnete gužve, sve proizvode možete poručiti i putem iSTYLE internet prodavnice, gde je kurirska dostava besplatna za sve porudžbine veće vrednosti od 3.000 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista

    26. novembar 2021 | 17:50

    Bez mene.. Ja samo onlajn kupovina..

  • svoje ime

    26. novembar 2021 | 18:39

    Da se hoce vise zavrsiti pa nek je sve i duplo skuplje!

  • 534

    26. novembar 2021 | 18:38

    A završava se za 5 dana u Batajnici. Požurite dok još ima mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA