Canon Selphy Square QX10 mobilni štampač – čuvar vaših dragocenih uspomena

Idealan praznični poklon za drage osobe! Kada danas pomislimo na fotografiju, verovatno je da će nam prva asocijacija biti digitalna verzija uskladištena u memoriji našeg telefona. Iako je delovalo da će štampanje fotografija postati relikt prošlosti rezervisan isključivo za specijalne prilike, desilo se suprotno - sve više ljudi se ponovo okreće toj magičnoj taktilnoj vezi sa našim uspomenama

  • 0
Canon Foto: Canon

Smartfoni i drugi uređaji, kao naši stalni pratioci, snimanje porodičnih fotografija učinili su previše jednostavnim jer nas prate kroz svaku sekundu svakodnevnog života. Ipak, te fotografije ubrzo bivaju zakopane u dubinama digitalne memorije i retko ih ponovo vidimo. Na sreću, još uvek postoje načini da dragocene uspomene sačuvate na dohvat ruke - najbolje od oba sveta donose nam upravo mobilni foto-štampači uz pomoć kojih sa samo nekoliko klikova svoj Instagram feed možete pretvoriti u fizičku stvarnost.

Kompaktni, praktični i visokokvalitetni Canon SELPHY SQUARE QX10 dizajniran je tako da se savršeno uklopi u vaš život. Uz gotovo sve funkcije moderne polaroid kamere, ovaj mobilni štampač omogućava vam da izaberete fotografiju sa svog telefona, kadrirate je po vašoj želji i držite je u rukama za svega nekoliko sekundi.

Canon Foto: Canon

Dodatno, zahvaljujući Wi-Fi vezi, prelepe otiske dragocenih uspomena možete kreirati i podeliti sa prijateljima u bilo kom trenutku, gde god da se nalazite. Kako je ovaj štampač gotovo džepne veličine, bez problema može stati u vaš ranac, torbicu ili džep pantalona, što ga čini idealnim saputnikom kroz sve životne avanture.

Kada je reč o kvalitetu štampe, Canon SELPHY SQUARE QX10 važi za jedan od najboljih izbora na tržištu, pa vaše uspomene možete sačuvati u obliku kvalitetnih otisaka prepunih boja i detalja, za kolaže, table za kačenje ili svuda gde želite da sačuvate trenutak, uz trajanje do minimum 100 godina.

Dodatno, SELPHY SQUARE QX10 štampa veće i bolje slike od 68 x 68 mm (2,7 x 2,7 inča) na papiru visokog kvaliteta sa marginama po kojima može da se piše, za specijalni izgled koji ćete ceniti. Pomoću besplatne aplikacije SELPHY Photo Layout kompanije Canon možete osloboditi vašu kreativnosti i kreirati otiske sa dodatnim detaljima kao što su pečati, filteri, ivice, tekst, preklopi i rasporedi.

Canon SELPHY SQUARE QX10 dolazi u četiri atraktivne boje, te možete odabrati onaj koji se najbolje uklapa u vaš stil, ili stil vama drage osobe. Pred nam je vreme praznika i darivanja, a upravo ovaj atraktivni mališa može biti idealan poklon za člana porodice koji uživa u fotografisanju ili prijatelja koji je pasionirani ljubitelj avanture i putovanja. Zapravo, mobilni foto štampač obradovao bi gotovo svakoga, jer priznajmo - svi mi ponekad uživamo u listanju starih porodičnih albuma, a luksuz uživanja u tom osećaju bi trebalo da prenesemo i na nove generacije.

Više informacija o Canon SELPHY SQUARE QX10 možete pogledati na https://www.canon.rs/printers/selphy-qx10/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA