Samo pet minuta do čistog vazduha u vašem domu

Ljudi više brinu o tome šta će pojesti i popiti, dok o tome šta udišu skoro ne brinu uopšte, a kvalitet vazduha je jedan od krljučnih faktora za zdrav život

  • 0

Podatak da vazduh u vašem domu ili poslovnom okruženju može da bude od 2 do 5 puta zagađeniji nego napolju uopšte ne unosi spokoj, ipak, uz prečišćivač serije 4000i najpoznatijeg brenda u ovoj kategoriji, Philipsa, za samo 5 minuta tom problemu stajete na kraj.

Philips prečišćivač vazduha uklanja 99,9 posto virusa iz vazduha koji prolaze kroz filter. NanoProtect HEPA 3u1 filter uklanja čestice 100 puta manje nego standardni hepa filter, a traje i do 3 godine. Ovaj filter hvata 0,003 mikrona nečistoća u poređenju sa standardnim 0,3 mikroba hepa filterom. Dual Scan tehnologija detektuje najsitnije zagađivače, dok precizni senzor skenira vazduh i do 1000 puta u sekundi, a u stanju je detektuje i ukloni čestice 800 puta manje od smoga.

Kupovinom prečišćivača vazduha napravili ste ključni korak u borbi protiv zagađenog vazduha, alergena, bakterija, virusa i buđi i osigurali zdravo okruženje tamo gde se osećate najsigurnije - u svom domu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA